1000 Parça Puzzle Yap boz Akdeniz Bahçeleri 68×48 Keskin Color Puzz

Doğası, iklimi ve muhteşem manzaralarıyla Akdeniz, dünyanın en önemli turizm merkezlerine ev sahipliği yapıyor. Özellikle de Akdeniz’e kıyısı olan tüm ülkelerin bu bölgedeki Akdeniz’e has mimarisinden, bitki yapısına kadar her bir detayı muazzam görsellikler ortaya çıkartıyor. Bu yüzden de günümüzde kültürel etkinliklerin temelinde temayı Akdeniz oluşturuyor. İşte onlardan biris de Akdeniz bahçeleri temasına sahip olan yetişkinlere yönelik 1000 parçalık yapbozdur. 1000 parça Akdeniz bahçeleri yapboz modeliyle Akdeniz’ in kendisine has tarzını yapboz hobinize de başarıyla taşıyabilirsiniz.

1000 adet parçadan oluşan Akdeniz bahçeleri tablosunun parçalarını bir araya getirmeye çalışarak, boş vakitlerinizi keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Özellikle de 1000 parça Akdeniz bahçeleri yapboz modeliyle tasarım ortaya çıkmaya başladıkça ruhunuza hitap edecek bir görsellik meydana geliyor. Akdeniz iklim ve mimari yapısını taşıyan özel bir resme sahip olan yapboz ile keyifli ve estetik bir şekilde vakit geçirebilmek mümkün oluyor. Son derece şık tasarıma sahip olan yapboz için yüksek baskı kalitesi kullanışmıştır. Bu şekilde kısa süre içerisinde parçaların yıpranması, renginin solması gibi sorunların asla söz konusu olmamasını sağlıyor.

Yapıştırıcı desteğinin bulunuyor olması sayesinde 1000 parça Akdeniz bahçeleri yapboz modeli, kolayca tablo haline dönüştürülebiliyor. Parçaların bir araya getirilmesinin ardından kolayca yapıştırarak, etkileyici bir Akdeniz bahçeleri tablosu oluşturabilirsiniz. Uzun saatler süren emekler vererek hazırlamış olduğunuz bu Akdeniz bahçeleri temalı tabloyu da hayatınızın her alanında kolay bir şekilde sergileyebilirsiniz. Yüksek kalitesiyle ister çıplak vaziyette ister de çerçeve içerisinde sergileyebilme şansınız bulunuyor. Kayıp parça desteği bulunduğundan da parça eksikliği gibi bir durumun söz konusu olmaması sağlanıyor. 48*68 cm ölçüleriyle her noktada son derece etkileyici bir görsellik sunuyor. Özellikle de gerçekçi boyut yapısını sunan özel bir tablo tasarımı oluşturuyor.

Ürünü detaylı incelemek için