1000 Parça Puzzle Yap boz Atlı Araba 68×48 Keskin Color Puzz

Puzzle her yaş grubuna hitap eden nadir oyuncaklardan birisidir. Aslında oyuncaktan ziyade son derece etkileyici bir hobi aracı niteliği taşımaktadır. Farklı görselliklerin parçalanmış görüntüsünü bir araya getirme üzerine kurgulu bir oynanma yapısı bulunmaktadır. Bu şekilde boş vakitlerde hem keyifli hem de beyin jimnastiği yaptıracak aktivitelerde bulunabilmek mümkün oluyor. Bu nedenle de günümüzde de her yaş grubundan kişi tarafından oldukça yoğun ve sık bir şekilde tercih ediliyor. Özellikle parça sayısı yükseldikçe, zorluk seviyesi de artış gösteriyor. 1000 parçalık yapbozlar da bu açıdan yetişkinlere hitap ediyor. 1000 parça atlı araba yapboz modeli ile oldukça keyifli zamanlar geçirebilmek mümkün oluyor.

Son derece detaylı bir resme sahip olan 1000 parça atlı araba yapboz modeliyle uzun süreler, keyifli bir uğraşıya sahip olunabiliyor. Çok fazla detayın bulunduğu resmin 1000 parçasını bir araya getirmenin zorluk yapısı sayesinde önemli bir beyin jimnastiği de oluşturuyor. Üstelik 1000 parçanın da bir araya getirilmesiyle ortaya çıkartılan yağlı boya formundaki atlı araba tablosuyla, estetik bir ürün yapılmış oluyor. Yani uzun saatler süren emek harcamanın ardından son derece estetik bir görsellik ortaya çıkartılabiliyor. Bu tablo yüksek baskı kalitesi sayesinde her mekanda sergilenebilecek kültürel bir öge haline geliyor.

1000 parçadan oluşan atlı araba yapboz modeli 48*68 ölçüleriyle her mekanda etkileyici bir tablo şeklinde sergilenebiliyor. Yapıştırıcı desteğinin bulunuyor olması sayesinde 1000 parça atlı araba puzzle modeli için ekstra bir yapıştırıcıyla uğraşılması gerekiyor. Özellikle de farklı yapıştırıcıların oluşturabileceği tahribat ve bozulma riskini de ortadan kaldırıyor. Bu şekilde son derece pratik bir şekilde birbirine parçaları yapıştırarak, bütününde özel bir tablo meydana getirebilmek mümkün oluyor.

Ürünü detaylı incelemek için