1000 Parça Puzzle Yap boz Bisiklet 68×48 Keskin Color Puzz

Baskı teknolojisinin hızlı gelişimi sayesinde artık yapbozlarda bir sanat eseri haline geliyor. Birbirinden etkileyici temalarda tasarlanan şık ve özgün yapbozlar ile hem keyifli vakit geçirebilir hem de bir sanat eseri ortaya çıkartabilirsiniz. Puzzle dünyasının önemli markalarından Color Puzz tarafından tasarlanmış otantik temasında bir model konumunda bulunuyor. 1000 parça bisiklet puzzle modeli son derece estetik görselliğiyle oldukça etkileyici bir atmosfer yakalayabilmenize yardımcı oluyor. Üstelik son derece keyifli bir uğraşla, bu eşsiz sanatı el emeğiyle ortaya çıkartmanın gururunu da yaşayabilirsiniz.

Karmaşık resim detaylarından oluşan 1000 parçası ile zorlu kategoride yer alan bir yapboz modelidir. Bu yönüyle de yetişkinlere hitap eden Color Puzz’ ın 1000 parça bisiklet puzzle modeli tamamlandığı özel bir tablo tasarımı ortaya çıkartıyor. Bahar, bisiklet ve doğa atmosferini en başarılı şekilde bir sahil kasabası fonunda yansıtmayı başaran baskısı bulunuyor. Bu baskısı sayesinde tamamlanmasının ardından herhangi bir ortamda dekorasyon tarzı ne olursa olsun dinamik bir şekilde sergilenebiliyor.

Color Puzz kalitesine sahip olan parçalarının yüksek dayanıklılığı ile kolay kolay yıpranmaz, kıvrılmaz ya da renk atmaz. Bu şekilde uzun ömürlü bir kullanım sağlarken, parçalarda bu konuda endişe duymadan birleştirme gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu dayanıklılığı sayesinde ister camlı çerçevede ister de direk açık şekilde duvarda tablo formunda sergileyebilirsiniz. 48*68 cm ölçülere sahip olan 1000 parça bisiklet yapboz modeli için yapıştırıcı ve kayıp parça desteği sunuluyor. Bu şekilde her açıdan tam donanımlı bir yapboz yapma deneyimini yakalayabilirsiniz. Yüksek baskı kalitesiyle parlak ve kontrast renklere sahip olan yapboz modelinde kullanılan özel fotoğraf her dekorasyon tarzına hitap ederken, zengin detaylarıyla görsel açıdan tatmin edici etki oluşturuyor. Bu özellikleriyle de Color Puzz’ ın en fazla tercih edilen 1000 parçalı yapbozlarından birisidir.

Ürünü detaylı incelemek için