1000 Parça Puzzle Yap boz Kaş 68×48 Keskin Color Puzz

Yapboz yani Puzzle çok eskiden gelen kültürel bir oyun türüdür. Dünyanın her yerinde çok ilgi gören oyunlardan birisi olmasının dışında kesinlikle yaş sınırlamasının bulunmadığı nadir oyunlar arasında yer almasını da sağlıyor. Özellikle her yaş grubuna hitap eden birbirinden farklı kategorilerde desenleri bulunan Puzzle ile hem keyifli zaman geçirebilmek hem de el becerisini geliştirebilmek mümkün oluyor. Her yaş grubunda düşünce yapısını geliştirme noktasında tavsiye edilen beyin jimnastiğinin en eğlenceli şekilde gerçekleştirilmesini sağlıyor. 1000 parça Kaş puzzle ile tasarımın tamamlanmasının ardından son derece şık ve estetik bir tablo ortaya çıkartılabiliyor.

Yağlı boya formunda tasarlanmış olan Türkiye’ nin en özel tatil yörelerinden birisi olan Kaş’ ın sokak görüntüsünü oluşturan 1000 parçalık puzzle ile hem keyifli zaman geçirebilmek hem de tasarım sonunda etkileyici bir görsellik sunan bir ürün elde edebilmek mümkün oluyor. 1000 parça Kaş puzzle ürünü ile yapboz deneyimini bir üst seviyeye çıkartabilirsiniz. Toplamda 1000 parçaya sahip olan puzzle, yapıştırıcı desteği sayesinde bir araya getirilebiliyor. Bundan sonra tablo olarak sergilenebilecek çok özel bir görselliğe sahiptir. Kayıp parça desteği bulunuyor. Bu şekilde her yapboz için en önemli sorunlardan ve geleneklerden birisi olarak değerlendirilebilecek parça kayıplarında yapbozun eksik kalması gibi bir durumun söz konusu olmamasını sağlıyor.

Yetişkinler için hazırlanmış olan yüksek parça sayılı bir yapbozdur. 1000 parça Kaş puzzle ürünü özellikle geniş ölçüleriyle tamamlandıktan sonra son derece dekoratif bir ürün haline geliyor. 48*68 cm ölçüleriyle oldukça geniş tasarımı bulunuyor. Boyutu sayesinde her mekanda Türkiye’ nin dünyaca ünlü tatil yöresinin kendisine has mimari tarzının bir yansımasını yağlı boya stilinde sergileyebilirsiniz. Hem dekoratif bir etki oluşturabilir hem de üzerinde saatler harcayacağınız el emeği bir tabloya sahip olabilirsiniz. Dilerseniz yapışkan özelliğini kullanmayarak, her tamamlamadan sonra tekrar bozarak, yeniden de yapabilirsiniz.

Ürünü detaylı incelemek için