1000 Parça Puzzle Yap boz Keman ve Çiçekler 68×48 Keskin Color Puzz

Yapbozlar, çok küçük yaşlardan, yetişkinlere kadar tüm yaş gruplarına özel model seçenekleriyle hayatın önemli bir parçası konumunda bulunur. Özellikle her yaş grubuna göre puzzle parça sayısı da artış gösteriyor. Bu noktada bir yapbozun zorluk derecesi parça sayısı ve karmaşık yapısıyla belirlenmektedir. 1000 parçadan oluşan, keman ve çiçeklerden oluaşan görselliği ile son derece karmaşık yapıya sahip olan yapboz modeli yoğun olarak tercih ediliyor. Zorlu bir yapboz deneyimi arayanlar için 1000 parça keman ve çiçekler yapzboz modeli son derece önemli bir avantaj sağlıyor. Yüksek parça sayısı ve zorlu resmiyle keyifli zaman geçirmenize yardımcı oluyor.

Özgün temasıyla 1000 parçası bir araya getirildiğinde son derece etkileyici bir görsellik oluşturuyor. 1000 parça keman ve çiçekler yapboz modeli yağlı boya tablosu formatında bir resme sahiptir. Yani 1000 parçasının da bir araya getirilmesiyle birlikte ortaya çiçek ve keman bulunan temada yağlı boya tablosu ortaya çıkartıyor. Bu şekilde 1000 parçası da tamamlandıktan sonra istenen her yerde son derece etkileyici şekilde sergilenebiliyor.

Keman ve Çiçekler orijinal adıyla üretilen 1000 parça keman ve çiçekler yapboz modeli günümüzde yoğun talep görüyor. Özellikle de Color Puzz kalitesiyle üretilen yapboz modelinin kaliteli baskısı bulunuyor. Bu şekilde kısa süre içerisinde yıpranması veya renginin solması gibi bir durum söz konusu olmuyor. Özel yapıştırıcı sayesinde de tablo olarak sergilenmesi hedeflenen yapbozun parçalarının birbirine yapıştırılması oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Eğer kaybolan, yırtılan vb. olumsuzluklar nedeniyle parça eksiği söz konusuysa eksik parça desteği de bulunuyor. Bu şekilde her açıdan son derece kaliteli ve başarılı bir yapboz tamamlayabilme keyfine sahip olabilirsiniz. Üstelik 48*68 cm ölçüleriyle her mekanda rahatlıkla çerçevelenerek veya direkt çıplak şekilde sergilenebiliyor.

Ürünü detaylı incelemek için