1000 Parça Puzzle Yap boz Sahilde Yelkenli 68×48 Keskin Color Puzz

Keskin Color, kırtasiye, oyunca ve benzeri olmak üzere, çok geniş bir alanda kaliteli ürün geliştiren markalardan biridir. Puzzle veya yapboz olarak bilinen oyuncaklar, el becerileri, zeka, görsel beceriler, planlama ve organizasyon becerileri gibi bir çok alanda katkı sağlayan oyuncaklardır. Çok sayıda parçadan ve farklı ebatlardan oluşan yap boz ürünleri, her yaştan ilgiliye hitap ediyor. Çok verimli bir ilgi alanı olarak, boş zamanların değerlendirilmesine katkı sağlıyorlar. Yap bozlar, aynı zamanda pek çok becerinin gelişmesine katkı sağlarlar.

Keskin color yap boz ürünleri, farklı uzmanlık alanlarına göre oluşturulan parça sayısı ve ebat farklılıklarına sahip yüksek kalitede ürünler olarak öne çıkar. Kırtasiye ve baskılı ürünler alanında, ülkemizin önde gelen markalarından biri olan keskin color, uzun yıllara dayanan bir birikim ve deneyime sahip. Bu avantajıyla tüketicilerin beklentilerine, yüksek kaliteli ürünlerle karşılıklar oluşturan marka, yap bozlar konusunda da alanında lider.

Keskin Color yap boz ürünleri, küçük ebat ve az parça sayısından başlayan, geniş bir ürün ailesine sahip. 1000 parçalık ve 68×48 ölçülerinde ki bu yap bozda, tema olarak bir tablo seçilmiş. Birden fazla kullanılabilen bir oyuncak olmasıyla da yüksek kullanışlıdır. Aynı zamanda sürekli uğraşmak istenilen bir ilgi alanına kısa sürede dönüşüyor. Özellikle çocuğunuzun bilgisayar veya akıllı cihazlardan biraz olsun uzaklaşmasını istediğiniz zamanlarda, yap bozların sizin için kurtarıcı olabilecek denli güçlü ve sihirli etkileri var. Uzman eğitşmciler tarafından önerilen oyuncaklar arasında yer alan yap bozlar, aynı zamanda her yaş kitlesine hitap eden bir ürün olarak değerlendirilmelidir. Bu özelliğe sahip çok az ürün bulabilirsiniz. Kısa sürede fark ettirmeden hobiye dönüşen yap bozların sihirli dünyasını mutlaka deneyimlemelisiniz.

Ürünün detaylarını incelemek için