1000 Parça Puzzle Yap boz Sandallar 68×48 Keskin Color Puzz

Keskin Color Puzz, birbirinde farklı kategorideki yapboz modelleri ile her ilgi alanından kişiye hitap ediyor. Özellikle de farklı temalarda hazırlanan yapboz modelleri ile son derece etkileyici görselliklerin elde edilmesine yardımcı oluyor. Her yapboz modelinde tüm parçaların üzerine yüksek baskı kalitesinde uygulama gerçekleştiriyor. Bu şekilde yapbozun 1000 parçalık içeriğindeki tüm parçalar mevcut fonksiyonlarına göre en yüksek kalitede baskıya sahip oluyor. Bu yapbozun bütününde fotoğrafının son derece kusursuz ve etkileyici bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. 1000 parça sandallar yapboz modeli yağlı tablo yapısında bir görselliğe sahiptir.

1000 parça sandallar yapboz modelinin yağlı tablo formatındaki sanal resmi sayesinde tamamlandığında özel bir tablo haline geliyor. Her mekanda kültürel bir eser olarak sergilenebilecek bir tabloyu elinizle yapabilmenizi sağlıyor. Üzerindeki yağlı tablo formatındaki sandal resimleri her ne kadar baskı olsa da 1000 parçadan bir araya getirilmesi için verilen emek, onun eşsiz olmasını sağlıyor. Bu yönüyle de hem boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz hem de emeğinizle her ortama değer katabileceğiniz bir ürün niteliği taşıyor. Bu sebeple de de zaten günümüzde bu tip tematik yapboz modellerinde Keskin Color Puzzle tercih ediliyor.

Keskin Color Puzzle tarafından tasarlanan 1000 adet sandallar yapboz modelinde yapıştırıcı desteği de bulunuyor. Bu şekilde 1000 parçayı da uygun yapıştırıcıyla, sorunsuz şekilde birbirine sabitleyebilirsiniz. Bununla birlikte kayıp parça desteğinin de mevcut olması sayesinde parça kaybolur ise kayıp parça için destek alabilirsiniz. Yetişkin yaş grubuna hitap etmekte olan bir yapboz niteliği taşıyan ürünün 68*48 cm ölçüleri ise son derece yüksek kalitede bir görsellik sunuyor. Tüm detayların en belirgin şekilde görülebileceği bir tablo fotoğrafı ortaya çıkartıyor. Bu sebeple de günümüzde oldukça yoğun şekilde yetişkinler tarafından tercih ediliyor.

Ürünü detaylı incelemek için