1000 Parça Puzzle Yap boz Yalnız Sandal 68×48 Keskin Color Puzz

Puzzle yapmak kimine göre boş vakitlerde keyifli zaman geçirmek, kimine göreyse özel bir hobi niteliği taşıyor. Her ne şekilde olursa olsun geçmişten günümüze insanların yaşamlarında yapbozlar önemli bir yer edinmektedir. Özellikle her yaş grubuna hitap eden parça sayısı ve görselliği bulunan yapboz modelleri bulunmaktadır. Bu şekilde herkesin kendi ilgi alanına ve yaş grubuna göre yapboz yapabilme şansına sahip olabilmesi sağlanıyor. Özellikle de 1000 parçalık yapbozlar, günümüzde yetişkinler tarafından keyifli zaman geçirmek amacıyla tercih ediliyor. 1000 parça yalnız sandal yapboz modeli de bu tip modellerden birisidir.

Yüksek kaliteye sahip olan parçaları sayesinde kısa sürede yıpranma, kıvrılma veya baskısının çıkması gibi durumlar asla söz konusu olmuyor. Özellikle de dünyanın en önemli yapboz markalarından olan Color Puzzle kalitesini barındıran 1000 parçalık yapboz, özel bir temaya sahiptir. Üzerinde yer alan yalnız sandal temalı özel baskısı ile son derece estetik bir görüntü sağlıyor. Bu çerçevede de 1000 parçanın da bir araya getirilmesi ile 1000 parça yalnız sandal yapboz modeli oldukça etkileyici bir tablo haline geliyor. Son derece etkileyici bir görselliği bulunan fotoğraf yapısındaki baskısı ile her mekanda dikkat çekici bir tablo kullanımı da sağlıyor.

Üstelik diğer tüm tablolardan farklı olarak, özel bir formda da olsa üzerinde emek olan bir tablo niteliği taşır. Çünkü 1000 adet parçasının uzun uğraşlarla, emek harcanarak bir araya getirilmesiyle oluşturulan bir tablo niteliğine sahiptir. 48*68 cm ölçülere sahip olan 1000 parça yalnız sandal yapboz modeli, yapıştırıcı desteğine de sahiptir. Bu şekilde son derece pratik bir şekilde baskısına ve parçalarına zarar vermeden en uygun şekilde birbirine sabitleyebilirsiniz. Bununla birlikte kayıp veya zarar görmüş parçalar içinde parça desteği bulunmaktadır.

Ürünü detaylı incelemek için