1000 Parça Yap boz Panaromik Çay Takımı 34×96 Puzzle Keskin Color Puzz

Hobi ürünleri arasında yetişkinler tarafından en çok rağbet gören yap bozlar, bir defa oynandığında vazgeçilmez bir uğraş haline geliyor. Farklı ölçek ve parça sayısıyla, farklı yaş grupları için önemli katkılar sağlayan yap bozlar, yetişkinler ve uzman seviyesi için zorlu olarak hazırlanıyor. 1000 parçadan oluşan yetişkin puzzle gurubunda ki bu ürün, 34 x 96 gibi büyük bir ölçeğe sahip. Panaromik özellikte bir çay takımı fotoğrafından oluşan ürün, hayli zorlu bir yap boz.

Ancak yetişkin puzzle gurubunda bulunan ve özellikle 1000 parçadan oluşan ürünler, genelde uzman seviyesi için hazırlanan ve zorlu oyunlardır. Keskin color ülkemizde bu alanda üretim gerçekleştiren önemli markalardan biridir. Baskılı ürünler ve kırtasiye ürünlerinde uzun yıllara dayanan bir geçmiş ve tecrübeye sahip olan markanın, çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Yap boz oyunları bu yelpaze içerisinde yine geniş bir aile olarak kullanıcıya sunuluyor. Marka üst seviyeden çocuk seviyesine çok geniş bir yap boz üretimine sahip.

Küçük yaştaki yap boz oyuncuları için özel olarak hazırlanan ve daha az parçadan oluşan oyunlar, zeka gelişimi ve beceri gelişimi konularında çok etkili ürünler. Bu özellikleriyle de uzmanlar tarafından başvurulması önerilen ürünler arasında yer alıyor. Yetişkinler içinse, boş zamanların verimli bir şekilde değerlendirilmesinde büyük katkısı olan ürünler arasında. Bir defa oynandığında, vazgeçilmez bir hobiye dönüşme olasılığı çok yüksek olan yetiş puzzle gurubu oyunları, aradığınız özelliklere en uygun modellerle mağazamızda yer alıyor.

Keskin color’ un geniş ürün yelpazesinde bulunan tüm yüksek kaliteli ürünlerine mağazamızın ilgili kategorileri aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda markanın tüm yap boz ürünlerine de yine mağazamızın ilgi kategorisi aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Ürünün detaylarını incelemek için