1000 Parça Yap boz Panaromik Kitaplık 34×96 Puzzle Keskin Color Puzz

Dünya genelinde yoğun ilgi gören hobi araçlarından biri olan Puzzle, boş zamanların verimli bir şekilde değerlendirilebilmesi için başvurulan uğraşlardan biri. Farklı seviyeler ve yaş grupları için, farklı özelliklere sahip olarak üretilen puzzle veya Türkçe adıyla yap boz, aynı zamanda farklı temalarla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Panaromik bir kitaplık fotoğrafından oluşan bu yetişkin puzzle grubu üyesi, 34 x 96 gibi büyük ölçülere sahip. Aynı zamanda 1000 parçalık zorlu bir süreç oluşturuyor. Bir defa denendiğin de, kısa sürede vazgeçilmez bir hobi haline dönüşmesinin sıklıkla yaşandığı bir uğraş.

Yetişkin puzzle grubu dışında, küçük yaştaki meraklılar içinde üretilen yap bozlar, eğitimciler tarafından şiddetle önerilen oyuncaklar arasında yer alıyor. Çocukların zekalarının ve birçok konuda becerilerinin gelişmesini sağlayan bir ürün. 1000 parçalık uzman seviyesi bu ürün, panaromik kitaplık fotoğrafından oluşuyor. 1000 parçalık olması ve panaromik bir fotoğraf oluşturması, yapılışının hayli zor olmasına neden oluyor. Keskin color bu alanda en geniş ürün ailelerinden birine sahip. Köklü ve alanında saygın bir kuruluş olan Keskin color, yap boz konusunda da kaliteli ürünler hazırlıyor. Markanın tüm ürün yelpazesine, mağazamızın ilgili kategorilerine başvurarak ulaşabilirsiniz. Benzer şekilde Keskin color’ a ait tüm yap boz ürünleri de kendine ait kategori altında hizmetinize sunuluyor.

Yetişkin puzzle grubunda bulunan tün ürünler, farklı uzmanlık seviyeleri ve farklı temalardan oluşan bir koleksiyon. İlgi alanlarınıza göre seçebileceğiniz temalar, dünyanın en önemli markalarından daha kaliteli ürünler olarak hazırlanmış. Kullanıcıların beklentilerine en üst düzeyde karşılık oluşturabilen deneyimli marka Keskin color, tüm üretimlerinde yüksek kaliteyi hedefliyor. Yap boz ürünlerinde de kullanıcıların beklentilerine en iyi karşılığı oluşturuyor. Yetişkin puzzle ürünleri gurubunda, ilginizi çekecek bir ürüne mutlak rastlayacaksınız.

Ürünün detaylarını incelemek için