1000 Parça Yap boz Panaromik San Francisco 34×96 Puzzle Keskin Color Puzz

San Francisco ve ünlü Golden Gate Köprüsü’ nün panaromik bir manzarasından oluşan bu ürün, uzman seviyesi yap boz ürünü olarak kullanıcıya sunuluyor. 1000 parçalık yetişkin yap boz grubunda yer alan ürün 34 x 96 gibi büyük bir ölçeğe sahip. Dünya genelinde yoğun bir ilgi gören hobi ürünlerinden olan yap bozlar, her yaş grubu için ilgi çekici olan nadir ürünlerden. Küçük yaş grupları için özel olarak hazırlanan ve zeka gelişimine katkı sağlayan yap bozlar, aynı zamanda birçok konuda becerilerin gelişmesinde de tetikleyici rol üstleniyor. Yetişkin yap boz oyunları, istenirse çok oyuncunun aynı anda oynayabildiği bir oyun olarak bir aile oyununa da dönüşebiliyor.

1000 parçadan oluşan üst seviye yetişkin yap boz oyunları, bir defa başlandığında vazgeçilmez bir hobi haline dönüşüyor. Bu alanda etkin bir üretici olan Keskin Color, çok geniş bir ürün ailesini tüketicilere sunuyor. Baskılı ürünler ve kırtasiye ürünleri alanında uzun yıllara uzanan bir deneyim ve birikime sahip olan marka, tüketicilerin taleplerini en iyi şekilde okuyor.

Birden fazla kullanım olanağı sunan yetişkin yap boz ürünleri, 1000 parçalık bu ürün gibi, verimli bir boş zaman uğraşı. Küçük yaştaki tüketiciler için çeşitli becerilerin ve zeka gelişiminin sağlanmasında önemli rol oynayan yap bozlar, ülkemizde yoğun bir ilgi görüyor. Farklı ölçekler ve farklı parça sayısına sahip olarak üretilen yap bozlar, yetişkinler tarafından en sık başvurulan hobiler arasında yer alıyor.

Keskin color’ un yap boz ların yanı sıra, baskılı kırtasiye ürünleri ve oyunlarla ilgili çok geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Markanın tüm ürünlerine mağazamızın ilgili kategorilerinde ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda yap boz ürünlerinin tamamı da yine ilgili kategorimizde kullanıcılarımızın beğenisine sunuluyor.

Ürünün detayları için