Red Hit 30mm Çivi Çakma Tabancası Çivisi // F30 İncelemesi

Red Hit 30mm Çivi Çakma Tabancası Çivisi // F30 İncelemesi

Red Hit 30mm Çivi Çakma Tabancası Çivisi // F30 ürünümüz gündelik hayatta kullanabileceğiniz küçük el aletlerindendir. Şöyle ki; sert bir zemine çivi çakmakla uğraşmak yerine tabancasıyla beraber çivilerimizden de almak işinizi son derece kolaylaştıracaktır. Kanepe, koltuk, sandalye vs. döşemelerinde, sert zeminlerde kullanıma uygundur.

Bu alanlarda kullanım için tele dizili tabanca çivilerimizden olan Red Hit 30mm Çivi Çakma Tabancası Çivisi // F30 ürünümüz tam idealdir. Sıradan elle çivi çakma devrine son. Markamızın tabancasını ve tabanca çivisini kullanarak hem işgücünden tasarruf hem de performansta üstün kaliteleri yakalayacağınızdan şüpheniz olmasın. İş kazalarının oluşma riskini de önemli oranda azaltacaktır geleneksel yöntemlerle çivi çakmayı terketmek.Özellikle kadınlar çivi çakma olaylarında zorlanmakta ve çeşitli iş kazalarıyla karşılaşabilmektedir. Bu ve benzeri kazalardan korunmak için tabancalı çivileri kullanmak sağlık açısından daha faydalıdır. Çivi çakma tabancası ve tabanca çivileri ahşap sanayisinde resmen devrim niteliğinde bir buluştur. Bu ergonomiyi Red Hit kalitemiz sayesinde sizlerle buluşturuyoruz ve daha da son teknoloji ürünlerimizle karşınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın. Ürün özellikleri;

Metal renkli ve paslanmaz metal ürünlerinden yapılmıştır.

Dayanıklı ve sağlamdır ,sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Ebatları iyibariyle kullanabileceğiniz minimal alanlarda da işinizi fevkalade görür.

Mükemmel bir ergonomi sağlar.

Hedefi tam tutturmanıza yardımcı olur. Kutu içeriğinde çok sayıda çivi bulunmaktadır. Çivilerin boyutları 30 mm ‘dir. Parlak renktedir. Kullanım alanları; Ahşap sandık, masa, sandalye vs. yapımında Sert zeminlerde; beton, duvar vs. Mobilya döşemelerinde; sandalye, koltuk, kanepe, yatak kılıflarında özellikle çivi tabancasıyla kullanımı daha uygundur.

https://www.07magaza.com/urun/red-hit-30mm-civi-cakma-tabancasi-civisi-f30/