2000 Parça Yap boz Gizemli Şato 70×100 Puzzle Keskin Color Puzz

Yap boz veya diğer adıyla puzzle, her yaş grubuna hitap eden eğlenceli ve eğitici özellikte bir hobi aracı. Farklı uzmanlık seviyesinde ki oyuncular için, farklı özelliklere sahip ürünler geliştiriliyor. Keskin color ülkemizde bu alanda üretim yapan en önemli markalardan biri. Türkiye’ de gerçekleştirdiği üretimlerle, ülkemizde bu alanda bir hobi gelişimi oluşturan firma, farklı seviyelerde ürünler hazırlıyor. Yetişkin grubu puzzle ürünleri arasında yer alan 2000 parçalık bu yap boz, uzman seviyesi oyuncular için hazırlanmış. 70 x 100 gibi çok büyük ölçeğe sahip bu yap boz, hayli uğraştırıcı bir eğlence aracı. Bununla birlikte, özellikle birçok oyuncunun aynı anda oynayabildiği bir oyun olarak, en ideal aile oyunlarından birine de dönüşebiliyor.

Yetişkin grubu puzzle ürünleri arasında olan 2000 parçalık bu yap bozu kurmak için, hareket ettirmeyeceğiniz büyük bir alan belirlemeniz öneriliyor. Kısa sürede çözümlenmeyeceği gerçeğini göz ardı etmemelisiniz. Çocuklar için özellikle tavsiye edilen hobi araçlarından biri olan yap bozlar, zeka gelişimine büyük katkılar sağlıyor. Aynı zamanda birçok alanda becerilerin gelişmesinde de önemli roller oynuyor.

Yetişkin grubu puzzle ürünleri, oyuncuların seviyesine hitap eden ölçek, parça sayısı ve temalara sahip olarak üretiliyor. Baskılı ürünler ve kırtasiye malzemeleri konusunda ülkemizin önemli markalarından biri olan keskin color, bu alanda köklü ve saygın bir kuruluş. Markanın edindiği deneyim ve birikimler, tüm ürünlerinde yüksek kalite ve verimlilik olarak kullanıcılara yansıyor. Keskin color’ un çok geniş bir yelpazede ürün ailesi bulunuyor. Markanın tüm ürünlerine web sitemizin ilgili kategorileri aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Keskin color yap boz ürünlerine de web sitemizde ve kendi kategorisinde ulaşabilirsiniz. Her seviyeye uygun yap boz ürünlerimiz, kategorimiz altında hizmetinize sunuluyor.

Ürünün detaylarını incelemek için