Felco 7/94 Göbek Vida ve Somunu Ürün İncelemesi

Felco 7/94 Göbek Vida ve Somunu’nun Genel Özellikleri

Felco 7/94 Göbek Vida ve Somunu İsviçre malıdır.Ürün bahçe el aletleri kategorsinin  budama makasları ürünlerinin reyonunda yerini alır.  Ürün Felco markasının yedek parçası olarak sizlere sunulur. Felco 7/94 Göbek Vida ve Somunu 7,8,9,10,13 modelleriyle uyumludur. Ürün 1.0000 kilogram ağırlığındadır. Eğilme, kırılma,bükülme gibi sorunlarla karşılaşmanıza izin veren bir ürün değildir. Özel çelik alaşım ile yapısı sağlamdır.

Felco 7/94 Göbek Vida ve Fomunu akçaağaç renklidir.  Yetkin kullanılışılar tarafından kullanılır. Kullanım koşullarına dikkat edildiği sürece sağlık açısından bir zararı yoktur.  Üürnden tam performans alabilmek için lütfen uyumlu yerlerin dışında denemeniz tavsiye edilmez, demeyiniz uyarısını da lütfen dinleyiniz. Orjinal İsviçre malı Felco Budama Makasları şimdi de Orjinal Yedek Parça çeşitleriyle web sitemizdedir.

Her türlü Felco ürünün Orjinal Yedek Parçalarını en uygun fiyatlarla web sitemizde bulabilirsiniz. Ürünün fiyat bilgisine ulaşmak için şu sekmene tıklayınız. Felco 7/94 Göbek Vida ve Somunu  %100 orijinaldır ve  ürün adınıza faturalı, ambalajlı gönderilir.   Felco markası kendini ispatlamış bir markadır.

Felco 7/94 Göbek Vida ve Somunu ürünü ile bir kez daha kendini kanıtlamış bir markadır. Marka bilinirliğimiz, raftaki satış hızımız, pazar liderine göre karlılığımız ve ödeme şartlarımızın daha esnek oluşundan tercih ediliyoruz.

Kullanıcının taleplerine maksimum oranda cevap verebilecek niteliklere sahip ürünü indirimli fiyatı ile temin edebilirsiniz.Rafta satış hızımızın diğer marka ve ürünlere göre daha hızlı olması, kalitemizin bilinirliği ve sıcak bir marka imajımızın olması, satış sonrası hizmetlerimiz bunların hepsi bizi öne çıkaran unsurlardır.

Kolay bulunabilirlik, ulaşılabilirlik ve hızlı hizmet bizi tercih etmeniz için önemli avantajlarımızdır.

Felco markası üzerine   daha fazla bilgi almak için şu adresi inceleyebilirsiniz :

http://www.07magaza.com/felco-markasi-urunleri/

Fiyat bilgisi için burayı tıklayınız.