Bosch S 2243 HM Kılıç Testere Bıçak 455mm 18” Ürün İncelemesi

Bosch S 2243 HM Kılıç Testere Bıçak Özellikleri Nelerdir?

Bosch S 2243 HM Kılıç Testere Bıçak 455mm 18” ölçülerine sahiptir.Ürün Kılıç Testere Bıçakları  Uç Çeşitleri kategorisine dahildir. Bosch S 2243 HM Kılıç Testere Bıçak karpit uçlu (Tek Diş)’dur. Değişik alanlarda kullanımını vardır. Poroton niteliğinde 365 mm’dir. Tuğla(365mm) işlevinde kullanılırken kesme ölçüsü parantez içinde verilmiştir. Bosch S 2243 HM Kılıç Testere Bıçak  gaz beton  işlevliği 365mm’dir.

Optimum stabiliteye sahip arttırılmış bıçak genişliğine sahiptir. Optimum stabiliteye sahip arttırılmış bıçak genişliği sayesinde yaygın kullanımları vardır ve kullanabilirlik oranı yüksektir.

Kılış testere  uç olarak üretilmiştir. Yedek uç kapsamında tercih edilebilir. Ürünün kullanımı profesyonel kullanıma uygundur.

Tüm müşterilerimize aynı özenli ilgi ile en iyi ürünü en iyi fiyata alabilmeleri için uzun yıllardır süren tecrübe ve deneyimimizi kullanarak satış öncesi ve sonrası hizmet sunuyoruz.Bu sayede güvenli bir alış-veriş keyfini sizlere yaşatıyor ve memnun yüzleriniz sayesinde çalışma motivasyonumuzu arttırıyoruz.

Bosch S 2243 HM Kılıç Testere Bıçak 455mm 18” detayları
Karpit Uçlu (Tek Diş) özelliği
Poroton(365mm) malzeme de  performansı
Tuğla(365mm) malzeme de  performansı
Gaz Beton (365mm) malzeme de  performansı
Optimum stabiliteye sahip arttırılmış bıçak genişliği ile  tasarlanmış ürün kullanıcı talepleri dikkate alınarak üretilmiştir.
Optimum stabilite dediğimiz kavram nedir bu özellikten sıklıkla  bahsederken açıklamasını da  yapma  gereği duyuyoruz.
En yüksek sevide de  sabitleme performansına  optimum stabilite denir. Ürünü kullanırken malzeme  üzerinde  sabit çalışmanızı sağlar.
Ürünün kullanımı açısından kolaylık sağlayan  bu özellik olası iş kazalarının önüne  geçilmesini de sağlar.
İş kazalarını önlerken zaman tasarffuru ve  rahat  çalışma  imkanı sağlayan özellikleri ile  ürün tercih sırasında üst  seviyeye  çıkmaktadır.
Ürünle  alakala detaylı bilgi ve  fiyat  bilgisi için aşağıdaki linki tıklayınız.