Kama KDP30E / 7Hp 3” Marşlı Dizel Su Motoru İncelemesi

Kama KDP30E / 7Hp 3” Marşlı Dizel Su Motoru İncelemesi

Kama KDP30E / 7Hp 3” Marşlı Dizel Su Motoru’nun Özellikleri Nelerdir?

Kama KDP30E Dizel Marşlı Su Motoru 4 zamanlı motora sahiptir. Ürün 4 zamanlı dizel benzinli motoru sayesinde 7 hp güç üretir. Ürettiği gücü rahatlıkla çalıştırır. 6 metreden emme,26 metreye basma yapar. Ürünün Çapı 80mm ve debisi 30m3/saattir. Motorların devamlı çalışmadan mütevellit ısınmaması için özel magnetik devre ve sargı teşekkül edilmiştir. İşletme kolaylığı bakımından kullanışlı bu bakımdan da ekonomiktir. Ürün hassas bir işçilikle, kaliteli malzemeden imal edilmektedir. Paslanmaya karşı dayanıklı fan ve difüzöre sahiptir. Herhangi bir eğitim gerektirmeden kullanılabilecek bir üründür. Amatör ve profesyoneller tarafından kullanılır. Ürüne herkes rahatlıkla ulaşabilir ve herkes ürünü kolaylıkla kullanabilir. Sağlık açısından herhangi bir dezavantajı yoktur. Güvenilir, üstün kalitede bir üründür.

Ürünün fiyat bilgisine ulaşmak için şurdaki sekmene tıklayabilirsiniz.

DİKKAT!

Motoru uygun olmayan şekilde muhafazanız ve işlemleriniz ağır yaralanmalara ve arızaya neden olabilir. Ürünü çalıştırma öncesi herhangi bir sorun olmasına karşı ürün kontrolü sağlanmalı, güç seviyesi ve diğer çalıştırma mekanızması kontrol edilmelidir.

Su motorunun taşıma aracına yüklemeden önce en az 15 dakika önceden kapatıp soğumasını bekleyin.

Sıcak motor veya egzoz sistemi vücudunuza zarar verip etrafında bulunan malzemeleri yakabilir.

Yakıt sızıntısı olasılığını azaltmak için taşırken yakıt ölçüsünü yakıt deposu seviyesinde tutmak gerekir. Yakıt musluğu kolunu kapalı pozisyona

getirin. Depolama alanı için iyi havalandırılan bir alan seçin. Motoru alev alabileceği ortam ve cihazlardan uzak tutun. Sıcak motor ve egzoz sistemi

bazı maddeleri erimesine ve tutuşmasına neden olabilir. Su motorunu oluşabilecek tozdan korumak için plastik madde kullanmayın. Nemli bir ortamda su motorunu depolamanız ürünün paslanmasına neden olacaktır.

Detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
Fiyat bilgisi için lütfen buraya tıklayınız.