Rico 007-RC8029 / 29mm 1/2” 6 Köşe Lokma Ürün İncelemesi

Rico 007-RC8029 / 29mm 1/2” 6 Köşe Lokma Ürün İncelemesi

Açıklama:

Rico 007-RC8029 / 29mm 1/2” 6 Köşe Lokma, Seri şekilde cıvataları, somunları sökmek ve takmak için kullanılan el aletidir, Cıvataları sıkmak ya da gevşetmek için kullanılan lokma anahtarlar, ek kollar sayesinde uzatılabilir ve bu şekilde işlem yapılacak yere daha kolay uzanmanızı sağlar. Farklı boyutlardaki cıvatalara uyum sağlayabilecek, farklı boyutlarda lokma anahtarları bulunur.  Lokma anahtarlarının ölçüleri 1/2, 1/4 ya da 3/4 olabilir. Ürün için gereken kuvvet kol kuvvetidir.Ürün araba tamirinde ,bisiklet tamirinde ve bunları kapsayan her üründe kullanılır. Ürün hafif, pratik ve kolay kullanılmasından dolayı herkesin tercihidir. Ürün tasarımın itibariyle metal ve şık görünüme sahiptir.Ev ve iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Az yer kapladığı için neredeyse her yerde muhafaza edilir. Küçük çaplı bir üründür ve altı (6) köşelidir.Metal gövdesi sayesinde aşınmalara ve kırılmalara karşıdır. Sert bir üründür. Ürünü amatör veya profesyonel kullanıcılar kolaylıkla kullanabilir.

 

Hafif ve küçük bir ürün olduğu için ev,araba,iş yerlerinde ve atölyelerde rahatlıkla kullanılabilir bu ürünün artı özelliklerinden biridir.Belirtilen ürünü indirimli fiyatı ile temin edebilirsiniz

 

Rico 007-RC8029 / 29mm 1/2” 6 Köşe Lokma Özellikleri :

 

Rico 007-RC8029 / 29mm 1/2” 6 Köşe Lokma Özellikleri :

 

Ürün mm : 29 mm ½ köşe lokma

 

Ağırlık : 0,5000 kg

 

Şeklinde de incelemek mümkündür.

 

Ürünü amatör veya profesyonel kullanıcılar kolaylıkla kullanabilir.

 

Kullanıcının taleplerine göre minimum ve maksimum oranda cevap verebilecek niteliklere sahip ürünü indirimli fiyatı ile temin edebilirsiniz. Hafif ve küçük bir ürün olduğu için ev,araba,iş yerlerinde ve atölyelerde rahatlıkla kullanılabilir bu ürünün artı özelliklerinden biridir.Ürün tek bir fiyattır.Metal gövdesi sayesinde aşınmalara ve kırılmalara karşıdır.Sert bir üründür. Ürün araba tamirinde,bisiklet tamirinde ve bunları kapsayan her üründe kullanılır.

 

Ürün hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki linki tıklayınız

.Fiyat bilgisi almak için tıklayınız.