EMAK K600 / 140cc Benzinli Çim Biçme Makinası Motoru İncelemesi

EMAK K600 / 140cc Benzinli Çim Biçme Makinası Motoru İncelemesi

EMAK K600 / 140cc Benzinli Çim Biçme Makinası Motoru Özellikleri Nelerdir?

EMAK K600 / 140cc Benzinli Çim Biçme Makinası Motoru yedek parçadır. Motor 1400 cc hacme sahiptir. Çim biçme makinasının içinde yer alan çalışması sağlayan bir üründür. Ürün otomotik yağlama özelliğine sahiptir. Ayrıca profesyoneller için pnömatik ve elektrikli olan ürün olarak mevcuttur. Daha az güç harcamayı sağlar. Özel olarak sivritilmiş bıçak uçlarına sahip oaln makinalarda bile yüksek performans sağlayan bir motordur. Örneğin ; Özel olarak sivriltilmiş uçlara sayesinde daha sert zor kesilen çimlerde bile yüksek performans sağlar. Dayanıklılık için özel çelik malzemeden üretilmiş olmakla beraber kullanışlıdır, sağlamdır. Özel mekanizması ile hidrolik çalıştığı için ısınma, takılma, yavaşlama gibi sorunlar asla söz konusu değildir. Ürün kalitesinden ödün vermez.

Benzinli Çim Biçme Makinası Motoru EMAK K600 ürününün piston çapı x Strok ölçüleri şöyldir: 61×41 mm’dir. Ürünün ağılrığı 12 kg’dır.

Diğer Teknik Özellikleri Şöyledir:

Net Tork (Nm) @2500 dev/dk 7’dır

Rölanti devri (Dev/dak) 1800+150 ölçülerine sahiptir.

Yakıt sarfiyatı 395 gr/kW.h’dır.

Diğer Özellikleri

Benzinli Çim Biçme Makinası Motoru EMAK K600 çelik dökümdür. Çim biçme makinanızı çalıştırdığınızda motor kendiliğinden temizlenecektir. Ancak böyle bir aparat yoksa makinanızı yukarıda tarif edildiği şekilde yatırıp temizleyebilirsiniz.

EMAK K600 / 140cc Benzinli Çim Biçme Makinası Motoru %100 Orjinal Ürün Adınıza Faturalı

EMAK K600 / 140cc Benzinli Çim Biçme Makinası Motorunun kovanı silindir kovandır ve otomatık jiglesi vardır. Ürünlerimiz, Sıfır Açılmamış Orjinal Kutusu ile Beraber gönderilir. Tüm ürünler fatura ile beraber gönderilmektedir. Garanti Süreleri Fatura Tarihinden itibaren başlar. 07 Mağaza sayfasından yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde ürünleriniz ücretsiz olarak gönderim yapılacaktır.

Detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için
Fiyat bilgisi için lütfen