Veta BC10 Kılavuz ve Zincir Yağı 1lt Ürün İncelemesi

Veta BC10 Klavuz ve Zincir Yağı 1lt Ürün İncelemesi

Veta BC10 Klavuz ve Zincir Yağı 1lt Ürün Özellikleri

Ürün bisiklet ve motosiklet zincirlerinde bakım yağı olarak kullanılır. Yağlama ve klavuz niteliği kalitedir. Tekstil sektöründeki çeşitli makinelerin içinde yer alan bir  üründür. Veta BC10 Klavuz ve Zincir Yağı 1lt yüzde yüz orijinaldir.  Yağlamanın yapılacağı zincirlerdeki yüksek sıcaklık, su, kimyasal yoğunluğu çok önemlidir. Ürünü kullanacağınız alanda toz unsuru olmamasına dikkat etmeniz tavsiye edilir.

Ürün akışkan bir sıvı halinde dahil olan kutusuna konur. Veta BC10 Klavuz ve Zincir Yağı yapı hali çok incedir. İnceliği sayesinde konforlu kullanım sağlar.  İnce olması avantajlıdır çünkü uygulandığı nesnenin içinde herhangi bir torku bırakmaz.

Genellikle Kullanıldığı Alanlar Şu şekildedir:

-Gıda piyasasındaki fırınlarda

– Overlok makinesinde

– Terzilik işinde kullanılan makinalarda

– Bisiklet zincirlerinde kullanılır.

Ürün kalitesinden ödün vermez. Tüketiciler tarafından sıkça tam puan almıştır. TSE tüketici kanuna uygun bir üründür.  İnsan sağlığı açısından hiçbir yan etkisi yoktur. Duayen bir zincir ve klavuz yağıdır. Motosiklet sahibi olan bir bireyin tamir takım çantasında bulunan bir üründür. Veta BC10 Klavuz ve Zincir Yağı basit el aletlerinde dahil üstün performans sergiler. Dış yapı malzemesi plastiktir.

Veta BC10 Klavuz ve Zincir Yağı 1lt  sıfır özgün ambalajı ile beraber gönderilir. Veta BC10 Klavuz ve Zincir Yağı 1lt ürünü isminize faturalı gönderilir. Ürünün garanti süresi fatura tarihinden itibaren başlar. Yirmi dört ay boyunca garanti servisimiz hizmet verir. Veta BC10 Klavuz ve Zincir Yağı1lt fiyat bilgisine ulaşmak için şu sekmende bulunan öncülü tıklayınız.

Detaylı bilgi için ve ürün fiyatı için

Fiyat bilgisi için lütfen buraya