Felco 160S Budama Makası 20cm By-Pass İncelemesi

Felco 160S Budama Makası 20cm By-Pass İncelemesi

Felco 160S Budama Makası 20cm By-Pass Özellikleri Nelerdir?

Dizayn, düzenleme işlerinde başarılıdır. Kullanışlı, kullanmaya elverişlidir. Ürün 160S kodlu budama makası olarak tasarlandığı tespit edilir. Felco markası budama testeresi olarak kaliteden ödün vermez. Markanın imajına uygun bir üründür. Dolasıyla da bu prensiple müşteriye sunulur. Felco 160S Budama Makası, müşterinin memnuniyetini karşılayacak bir üründür Felco 160S Budama Makası’nın kesici kısmı yenilenebilen bıçaklardır. Ayrıca bıçaklarının keskinliği yüksek kalitededir. Felco 160S Budama Makası’nın özel tasarlanmış lazer yöntemiyle bilenmiş bıçaklara sahiptir. Ürünün tüm parçalarıyla incelikle üretildiği ve bu incelikle piyasaya sürüldüğü görülür. Ürün bahçe el aleti olarak insan yaşamına katkı ve kolaylık sağlar. Ürünün satış işlemleri için aşağıda bulunan sepete ekle butonuna tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Daha sonraki satın alma işlemlerinde sizlere yardımcı öncül seçenekleri karşınıza çıkacaktır. Felco 160S Budama Makası’nın bahçe el aleti olarak satın alındığında sizlere en kısa sürede ulaşacaktır.

Ürünün bıçak uygulama koşulları  dinginlik sunar ve FELCO budama makasındaki  bulunan yapı malzemesi sayesinde titreşimleri azaltır. Her birey tarafından yorgunluk vermeden kullanılabilecek budama makasıdır. Hem sağ el ile hem de sol elle kullanılır.

Üst kalite reformu ile gözde bir budama makasıdır.

Sitemizde bu model de dahil olmak üzere tüm FELCO ürünlerinin yedek parçalarını bulabilirsiniz.

Felco 160S Budama Makası ile birlikte kılıf unsuru da  gönderilir. Ürünün tüm ekipmanları uygun ölçülere ve niteliklere sahip olduğu görülür.  Bahçe işleri ile uğraşan kadınların yegane destekçi ürünü olarak bilinir. Çiftçinin ve bahçıvanın yanından eksik etmediği bahçe el aleti olarak piyasa pazarında yerini alır.

Detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için
Fiyat bilgisi için