Felco 31 Budama Makası 21cm Anvil İncelemesi

Felco 31 Budama Makası 21cm Anvil İncelemesi

Tek elli budama görevli Felco 31 Budama Makası 21cm Anvil çeşitli budamak eylemini gerçekleştirir.

Felco 31 Budama Makası 21cm Anvil Özellikleri Nelerdir?

Felco 31 Budama Makası Boy Uzunluğu 21 cm’dir.

Felco 31 Budama Makası Bıçak Tipi Anvil’dir

Felco 31 Budama Makası El Tipi: Sağ-Sol

Felco 31 Budama Makası Tutma Sapı: Sabit / Alm.

225 gr ağırlığına sahiptir.

Güvenirliği iyi bir durumdadır.

Ergonomi: ideal sap biçimi sayesinde eli yormaz zorlamaz ve korur. Felco 31 Budama Makası kaydırmaz kaplamalıdır. Felco 31 Budama Makası bıçak tipinin anvil olması ürüne artı bir özellik kazandırmıştır.Bu özelliği doğrultusunda uygula zamanından ve sarf edilecek güçten tasarruf sağlar. Bireyin fiziksel ve biyolojik gücünü zorlamayan araç ve gereçtir. Ürünün iş bitirici yönü ile tüketiceye iş yapabilme kolaylığını sunar. Felco 31 Budama Makası sıkça tercih edilen bir üründür. Felco 31 Budama Makası ağırlığı uygun bir ölçüye sahiptir.

Felco 31 Budama Makası herhangi bir eğitime gerek kalmadan herkes tarafından kullanılabilecek bir üründür. Kullanımı kolaydır ve rahatlıkla taşınabilirlik özelliğine sahiptir. Ürün talep edilen performansı gösterme hususunda başarılıdır.  Felco 31 Budama Makası 21cm Anvil tipli Makası’nı satın almak için sepete ekle butonunu tıklayarak ve daha sonraki işlemlerde öncülleri takip ederek satın alma işleminizi yapabilirsiniz.

Budama makasları meyve  hasadı zamanında oldukça önemli olan aletlerden olmakla  beraber  satın aldığınız  ürünü ömür boyu güvenceyle kullanabilirsiniz.

Ürünün detaylı özelliklerini incelerken göreceksiniz ki sap özellikleri ile ve ürün garantisi ile ürün benzerlerinden ayrılmaktadır.

Kolay ve  kalıcı kesim ayarı sayesinde işlerinizi çok zaman kaybetmeden hızla tamamlayacaksınız.Felco  ürünün fiyat bilgisine ulaşmak için burayı tıklayınız.

Detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için
Fiyat bilgisi için