Felco 9 Budama Makası 21cm By-Pass Ürün İncelemesi

Felco 9 Budama Makası 21cm By-Pass Ürün İncelemesi

Felco 9 Budama Makası 21cm By-Pass Genel Özellikleri

Hafif olması ürünü kolay taşınmasını sağlar. Özel tasarımı sayesinde ergonomik ve ekonomiktir. Felco 9 Budama Makası Alüminyum ergonomik tutamaca sahiptir. Tutamaç kısmı kırmızı renklidir. Kişisel kullanım için de uygun budama makasıdır. Bahçe içi dekoratif çalılık ve meyve ağaçları budama amaçlıdır. Paslanmaya karşı sürtünmez kaplama ile kolay kesim ve bakım istemeyen kullanıma sahiptir.

Bıçakları en zorlu kesimlerde hasar görmemesi için tasarlanmıştır. Ağaçlara istenilen şeklin verilmesini sağlayan budama makası, meyve ağaçlarınızı verimini olumlu yönde etkilemektedir. Yüksek kalitede dal budama makasıdır. Ürün her yönüyle kullanışlı bir üründür. Yapısıyla görüntüsü, biçimiyle ergonomikliğiyle aranan bir üründür. Uzun ömürlü ve dayanıklılık için özel çelik malzemeden üretilmiştir. Sap kısmı alüminyumdur.

Ürünün boy uzunluğu 21 cm’dir. Felco 9 Budama Makası uygun fiyat koşulu ile seçilen bir edavattır. Felco  9 Budama Makası dövme alüminyum tutma sapları ile oldukça güçlüdür ve zor kesilen dallarda bile üst güçlülük gösterir.

Ürün iki sap arasındaki tamponlara sahip olması ile kesim sırasındaki sert tehlikeye karşı bireyin el ve bilek organını muhafaza eder. Her tür budama amaçlı kullanılması yanında portakal, limon, mandalina, greyfurt meyvelerin dal kısımlarını budama işlevi görmesi ile Felco 9 Budama Makası bulunduğu sınıf içerisinde dikkat çeker. Ürünün tüm parçalarıyla incelikle üretildiği ve bu incelikle piyasaya sürüldüğü görülür. Ürün bahçe el aleti olarak çevreye, insan yaşamına katkı ve kolaylık sağlar.

Ürünün satış işlemleri için aşağıda bulunan sepete ekle butonuna tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Daha sonraki satın alma işlemlerinde sizlere yardımcı öncül seçenekleri karşınıza çıkacaktır.

Detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için
Fiyat bilgisi için lütfen buraya