Felco 11 Budama Makası 21cm By-Pass İncelemesi

Felco 11 Budama Makası 21cm By-Pass İncelemesi

Felco 11 Budama Makası Özellikleri Nelerdir?

Budama dönemsel olarak yapılan zor  işlemlerdendir. Bu işi kolaylaştırmakta  elbette  sektör  öncüsü markaların görevidir.

1945’ten bu yana ürettiği ürünler  ve  markasının kalitesiyle  dünya  piyasasında  adından bahsettiren Felco markası budama  konusunda  siz kullanıcıların yardımına  koşmakta.

Ürünün üretilmiş olduğu çelik malzeme  özel bir alaşım olmakla  birlikte, işlemlerinizi yapmanızda  kolaylık sağlayacaktır.

Ürünün bir diğer  avantajı ise  ömür boyu garantisi bulunmasıdır. Felco markasının tüm yedek parçalarını bulmanız mümkündür. Sitemiz  üzerinde ürünlerin detayları bulunmakta olup talebiniz doğrultusunda  farklı boyutlarda budama makaslarını da  inceleyebilirsiniz. İncelemekte  olduğumuz  Felco  markalı budama  makası 21 cm boyutunda  olup zor  alanlarda  kesim yapmanızı kolaylaştıracak kapasitededir.

21 cm olarak  tasarlanan boyutu ile  bitkilerinizi ve  gül ağaçlarınızı narenciye  ağaçlarınızın dallarını kolaylıkla  budama  işlemine  tabi tutabilirsiniz.

Markanın tüm yedek  parçalarını ve  bakım ürünlerini de  Türkiye piyasasında kolaylıkla  bulabilirsiniz.

Ürünün garanti kapsamında yaptığınız  her  geri dönüşte  ilgili müşteri temsilcileri bulacağınıza  sizi temin ederiz.

İşviçre ‘de  kurulan Felco markası 1945’ten bu yana  kalitesinden ödün vermeden yoluna  devam  etmiştir. Güvenle  kullanabilirsiniz. Dünyada  en çok satan ürünleri üreten marka  hala  bir dünya  devi olarak ticaret  yapmaya devam etmektedir.

Şeftali ve elma meyve ağaçlarının dal kısımlarını budama, yenileme işlerinde kullanılır. Gizli yay mekanizmasına sahip olması nedeniyle  çabuk tozlanma ve kirlenme vb. temizlik unsurları için özgün yapısı vardır. Ağaçlarınızın ve  bitkilerinizin budamalarını doğru zamanda  doğru ürünle  yaparsanız hasat zamanında daha çok ürün alacağınızı unutmamalısınız.

Budama  zamanları Felco marka  budama makasları ile  kolaylaşır. Felco Budama Makası 21cm By Pass Budama Makası hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için

Fiyat bilgisi için lütfen buraya