Rico 001-RC0609 / Kablo Sıyırma Pensesi Ürün İncelemesi

Rico 001-RC0609 / Kablo Sıyırma Pensesi Ürün İncelemesi

Rico 001-RC0609 / Kablo Sıyırma Pensesi Özellikleri Nelerdir ?

Rico 001-RC0609 / Kablo Sıyırma Pensesi el aletleri kategorisinin kablo sıyırma pensesi sınıfı içinde yer alan bir üründür. Ürün iki kısımdan oluşur. Birinci kısmı ağız kısmıdır. İkinci kısmı uygulama yapabilmek için tutma sapı kısmıdır. Rico 001-RC0609 / Kablo Sıyırma Pensesi’nin tutma sapı, kolay kavrama özelliğine sahiptir.

Ürünün ağız kısmında ayarlanabilir bir vida aparatı bulunur. Rico 001-RC0609 / Kablo Sıyırma Pensesi’nin gövde kısmı çeliktir. Ürünün gövde kısmının çelik olması ve tutma sapının kolay kavranabilme niteliği sayesinde tüketiciye kullanım alanlarında yardımcı olur. Rico 001-RC0609 / Kablo Sıyırma Pensesi ile zorlanmadan kablo sıyırma işleminizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Ürün, som ve eğri telleri sıyırma uygulamalarında da kullanabilme niteliğine hakimdir. Ürün insan ve alet ilişkisi göz önüne alınarak üretilmiştir ve insanların, kendi çalıştıkları çevrelerinde anatomi, fizyoloji ve psikolojilerinin incelenmesi temeline bağlı kalınarak kablo sıyırma pensesi aleti olarak piyasaya sunulmuştur. Rico 001-RC0609 / Kablo Sıyırma Pensesi düşme emniyetini takmak için bütünleşmiş izolasyonlu sabitleme halkasına sahiptir. Üretici firma olan Rico markası 1969 yılından günümüze kadar ‘müşteri memnuniyeti, kalite ve ilkeli ticaret’ vizyonlarından taviz vermeden sektörde yerini alan bir firmadır. Rico 001-RC0609 / Kablo Sıyırma Pensesi kullanırken lütfen çevrenize dikkat ediniz. Tüketi olarak dikkatli olmanız olası kazaları önler.

Rico 001-RC0609 / Kablo Sıyırma Pensesi Ürünün Gönderim Süreci

Ürün adınıza faturalı, kendine has ambalajı ile iş günleri içinde gönderilir. Sizlere en kısa sürede ulaşma imkanı sunulur. Gönderim işlemleri hafta sonu ve resmi tatiller dışında her gün gerçekleştirilir.

Detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için

Fiyat bilgisi için lütfen