Black&Decker SVJ520BFS 36Wh/18V 2.0Ah Li-ion 2in1 Şarjlı Dikey Süpürge İncelemesi

Black&Decker SVJ520BFS 36Wh/18V 2.0Ah Li-ion 2in1 Şarjlı Dikey Süpürge İncelemesi

Black&Decker SVJ520BFS 36Wh/18V 2.0Ah Li-ion 2in1 Şarjlı Dikey Süpürge ergonomik tasarımıyla uzun süre kullanılabilecek yüksek performansta süpürge arayanların vazgeçilmezidir. Süpürge li-ion akü mekanizmasına sahip olmasıyla hem performansını hem de verimini iki katına çıkarmaktadır. Akıllı şarj ünitesine sahiptir. Bunun yanında şarj olup olmadığını anlamanız için ışıklı göstergeye sahiptir.

Otomatik filtre temizleyici yapısıyla yüksek emme gücüne sahiptir. Son derece kompakt ve kullanışlı olması sayesinde tıkanma vb. sorunlara karşı yapısal önlemleri vardır. 500 ml şeffaf toz toplama bölümü vardır.

Bu sayede kesintisiz temizlik imkanı sağlamaktadır. li-ion akü %70 enerji tasarrufu yapmasıyla kullanım ömrünü arttırmaktadır. Yanı sıra dolduğu zaman şarj almayı durdurur ve seviyesini koruyarak sürekli tam enerji çalışmayı bekler. Akıllı şarj ünitesi evde yer kaplamayacak gayet makul boyutlarda şarj imkanı sunmaktadır. Cotton fresh özelliği havanın pamuk kokusuyla dolmasını sağlar ve havayı kirden arındırır.

İnce uç aparatına sahip olmasıyla daracık alanlarda dahi temizlik yapabilme imkanı vardır. Şarjlı süpürgenin güç ayarı iki basamaktan oluşmaktadır. Bu sayede ne kadar hassas kullanım istediğinize göre emme gücünü ayarlayabilirsiniz.

Hazne kısmının boşaltılması süpürgelerde sorun teşkil etmektedir. Özellikle kire temas zorunluluğu yaratan ürünler sağlığınıza da olumsuz etki doğurmaktadır. Wagner üstün Alman teknolojisiyle hizmetinize sunulan bu ürünün haznesini boşaltmak için düğmeye basmanız yeterlidir.

Black&Decker SVJ520BFS 36Wh/18V 2.0Ah Li-ion 2in1 Şarjlı Dikey Süpürge Özellikleri Nelerdir?

Black&Decker SVJ520BFS 36Wh/18V 2.0Ah Li-ion 2in1 Şarjlı Dikey Süpürge 36Wh/18V gibi yüksek performanslı motor gücüne sahiptir. Bunun yanında 2.0Ah amper gücünde Li-ion aküsü vardır.

Yorulmadan saatlerce çalışabileceğiniz bu ürün otomatik olarak filtresini temiz tutabilmektedir. Ergonomik tasarıma sahiptir. Geniş bir emme amaçlı kullanılan ağız yapısı vardır. Ağız bölümü her türlü kirin alınabilmesini sağlamaktadır.
fiyatı için

Black&Decker SVJ520BFS 36Wh/18V 2.0Ah Li-ion 2in1 Şarjlı Dikey Süpürge