Mikser Pilli Kutulu Oyuncak Kız Evcilik Oyuncağı Canem 24708

Kız çocukları için hayatlarının ilk dönemlerinde evcilik oyunları, en ilgi çekici ve en keyifli oyunların başında gelmektedir. Özellikle de gün boyunca çevresinde görmüş olduklarından öğrendiklerini kendi evcilik oyunları ile tekrarlayabiliyor. Aslında bu durum çocukların gelişimine katkı sağlanması açısından oldukça önemli bir etki oluşturuyor. Bu yüzden de kız çocuklarının evcilik oyunlarının daha fonksiyonel ve daha canlı hale getirilmesi gerekir. Bunun içinde evcilik oyunlarına yönelik olarak temel ev eşyalarının oyuncaklarının kullanılması tavsiye edilir. Bu çerçevede de Mikser Pilli Kutulu Oyuncak modeli de kız çocuklarının evcilik oyunlarında daha interaktif bir mutfak gereci kullanmasına yardımcı oluyor.

Son yıllarda hızla gelişen teknolojinin sağlamış olduğu yeni nesil olanaklar ile birlikte artık çok daha geniş özellikli bir evcilik oyuncağı kullanımı gerçekleştirilebilmektedir. Kız çocuklarına yönelik olarak geliştirilmiş olan Mikser Pilli Kutulu Oyuncak modeli kız çocuklarının lezzetli yemekler yapıyormuş gibi keyifli zamanlar geçirebilmeleri sağlanabilmektedir. Üstelik son derece kaliteli yapısı sayesinde kız çocuklarının her koşulda sorun yaşamadan, uzun ömürlü olarak kullanımını gerçekleştirebilmesine yardımcı olmaktadır.

Temel çalışma fonksiyonu gereğince devreye sokulduğunda ses ve ışıklar çıkartmaya başlar. 2 adet AA kalem pil ile çalışabilme özelliğine sahip olan oyuncak mikser ile birlikte kız çocukları son derece keyifli ve daha gerçekçi bir oyun deneyimi yaşayabilme şansına sahip olabiliyor. 3 yaş ve üzeri kız çocukları için geliştirilmiş olan bir oyuncaktır. Son derece kaliteli malzemelerden üretilmiş ve gelişmiş teknolojiye sahip olsa da kesinlikle sağlığa zararlı maddeler içermemektedir. Özellikle de sağlıklı bir şekilde çocuklar tarafından kullanım sağlanması için kanserojen madde içermeyen malzemelerle üretilmiştir. Bu sebeple de ebeveynler tarafından oldukça yoğun şekilde tercih edilmekte olan kız oyuncakları arasında yer almaktadır.

Mikser Pilli Kutulu Oyuncak Kız Evcilik Oyuncağı Canem fiyatı