Pedallı Çöp Kovası 5 Litre Toz Mavi Paslanmaz Çelik Çöp Kutusu Doğrular Perilla 83012

Çöp kovaları, hayatın her alanında mekanın temiz ve hijyenik tutulabilmesi için geçmişten, günümüze en önemli ev gereçlerinden birisi olmuştur. Ancak çöp kovalarında kullanılan soğuk tasarımlar dekorasyon içerisinde uyumsuzluğuyla uygun olmayan bir görüntü ortaya çıkartıyor. Doğrular Perilla mavi pedallı çöp kovası modeli son derece şık tasarımı, paslanma çelik yapısı sayesinde evin her noktasında özel bir çöp kovası kullanımı sağlıyor. Özellikle de kapalı mekanda veya balkonda kullanılan çöp kovalarının koku ve sağlık koşulları gereğince kapağının kapatılması gerekiyor. Bu durumda her çöp atışında illa ki eğilerek, çöp kovasının kapağının açılmasını gerektiriyor. Ancak Doğrular Perilla çöp kovası pedal sistemiyle de bu uğraşıya son veriyor.

Evin tüm alanlarındaki çöp kovası ihtiyaçlarına yanıt verebilecek şık bir tasarıma sahip olan pedallı çöp kovası modelinde, kolayca eğilmek durumunda kalmadan pedalına basarak, çöp kovasının kapağının açılması sağlanıyor. Bu şekilde çöp atmak çok daha basit bir hale geliyor. Bununla birlikte son derece şık tasarımı ve aynı zamanda da mavi tondaki rengiyle farklı dekorasyonlara uyumlu bir kullanım sağlıyor. Metalik ve soğuk tasarıma sahip olan çöp kutularının dekorasyon açısından yaratacağı olumsuz etkilerden kurtulabilirsiniz. Toz mavi tonuyla modern dekorasyondan, geleneksel dekorasyona kadar her tarzdaki mekanda rahatlıkla kullanımının gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor. Bu şekilde her mekanda çöp kovası ihtiyaçlarına son derece estetik bir şekilde yanıt sağlıyor.

Tasarımı ve fonksiyonelliği kadar 430K paslanmaz çelik yapısı sayesinde her türlü çöp niteliğinde uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Kısa süre içerisinde boyasının dökülmesi ya da çok fazla lekelenmesi gibi bir duruma ise izin vermeyecek kolay temizlenebilir, kir tutmayan yapıya sahiptir. Ayrıca 5 kilogram ağırlığındaki pedallı çöp kovası 26.50 cm yüksekliği ve 21 cm çapıyla sık sık boşaltım gerektirmeden, kullanım sağlıyor.

Ürünü incelemek için