Pedallı Çöp Kovası 5 Litre Toz Pembe Paslanmaz Çelik Çöp Kutusu Doğrular Perilla 83012

Her mekanda hijyen standartlarının yakalanmasında temizlik kadar, hijyen koşullarını sağlamaya yardımcı olacak ürünlerde bu açıdan önemli bir rol üstleniyor. Özellikle ofis, çalışma odaları vb. alanlarda temizlik ve hijyen konusundaki pratiklik çok önemlidir. Temizlik ürün gruplarında birbirinden farklı özelliklerdeki ürün grupları ile öne çıkan Perilla, bu açından kullanıcılara yardımcı oluyor. Günümüzde her alanda yaygın olarak kullanılmaya başlanan pedallı çöp kovası modellerinde son derece yüksek kalite ve dayanıklılığı yakalamaya yardımcı oluyor.

Evinizde veya ofisinizde çöp atmak için aşağıya kadar eğilmek istemiyorsanız, ayağınızla çöp kovasının kapağını açabileceğiniz bu çöp kovası dinamik bir çözüm sağlıyor. Özellikle de pedallı yapısı sayesinde ayak vasıtasıyla pedalına basıldığı anda, otomatik şekilde çöp kovasının kapağı açılıyor. Bu şekilde özellikle kapalı mekanlarda hem çöp kovasının kolay kullanım için kapaksız tutulmasının doğurabileceği sağlık tehditleri ve hoş olmayan kokulardan kurtulabilir hem de pedal sistemiyle kolay kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Bu açıdan pedallı çöp kovası tasarımları yoğun talep görüyor.

Perilla gelişmiş malzeme kalitesinin yanı sıra pedallı çöp kovası modelleri, her mekanda son derece estetik biçimde kullanımına imkan verecek tasarımlar kullanıyoruz. Pembe tonundaki rengiyle son derece etkileyici ve her mekana uyum sağlayacak tasarıma sahip olan pembe renkli pedallı çöp kovası modeli 5 litrelik iç hacme de sahip. Bu şekilde sık sık boşaltım gerçekleştirmek durumunda da kalınmıyor. 430K paslanmaz çelikten imal edilmiş olmasıyla paslanma, kırılma vb. dış etkenlere karşı yüksek dayanıklılığa sahip. Ayrıca 26.50 cm yüksekliğe ve 21 cm çapa sahip olduğundan gayet rahat bir kullanım sunuyor. Geniş hacmi ve pratik kullanımıyla hayatınızın her alanında rahat ve pratik çöp kovası kullanım ihtiyaçlarınıza dinamik bir yanıt sağlıyor. Son derece estetik pembe görselliği ile de mekanınızda uygulamış olduğunuz dekorasyona uyumlu bir kullanım imkanı veriyor.

Ürünü incelemek için