1000 Parça Puzzle Yap boz Piri Reis Haritası 68×48 Keskin Color Puzz

Yapboz, sadece bir oyuncak olmaktan çok öte kültürel bir hobidir. Bu nedenle de dünyanın her yerinde, her yaş grubundan kişi tarafından tercih edilen bir oyuncaktır. Farklı yaş gruplarına hitap eden farklı model seçenekleri bulunan yapboz ile keyifli zamanlar geçirebilmek mümkün oluyor. Farklı kategorilerdeki desenleriyle tamamladığında özel görsellikler ortaya çıkartıyor. Bu çerçevede de 1000 parça Piri Reis Haritası puzzle Türkiye’ de önem bir talep görüyor.

Piri Reis, Türk tarihinin ve hatta dünya tarihinin en büyük denizcilerinden birisi olarak kabul ediliyor. Piri Reis’ in dünyanın ilk ayrıntılı haritasını yapboz üzerinde bir araya getirebilirsiniz. Bu şekilde son derece keyifli zaman geçirebilir, aynı zamanda da haritanın dekoratifliğini kullanabilirsiniz. Çünkü yapbozun tamamlanmasının ardından ortaya çıkan görselliğin yüksek baskı kalitesi bulunuyor. Yüksek baskı kalitesiyle eşsiz bir tablo niteliğine bürünüyor. Bu nedenle de günümüzde son derece yoğun ve sık bir şekilde tercih edilen yapboz görsellerinden birisidir. 1000 parça Piri Reis Haritası puzzle oyunu, büyük boyutlara sahiptir.

48 cm uzunluğa, 68 cm genişliğe sahip olan 1000 parça Piri Reis Haritası puzzle oyunuyla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yapıştırıcı desteğinin bulunuyor olması sayesinde tamamlandığında kolayca tablo olarak kullanabilirsiniz. Kayıp parça desteği sayesinde de Piri Reis Haritası’ nın eksik parçasının kalmamasını sağlıyoruz. İster tek başınıza, ister arkadaşlarınızla, ister de ailenizle birlikte vakit geçirebileceğiniz ve ortak bir emek verebileceğiniz bir uğraş edinebilirsiniz. Büyük boyutlu Piri Reis Haritası’ nın yüksek kalite baskısı sayesinde ister evde ister de ofiste sergileyebilirsiniz. Yapıştırıcı özelliği sayesinde son derece dayanıklı olarak tablo formu kazandırılıyor. Bu şekilde son derece etkileyici ve otantik bir tablo tasarımına sahip olunabiliyor. Bu özellikleri nedeniyle 1000 parça yapboz kategorisinin en çok tercih edilen temalarından birisidir.

Ürünü detaylı incelemek için