1000 Parça Puzzle Yap boz Şelale 68×48 Keskin Color Puzz

Parça sayısı arttıkça, deneyim kalitesi de o kadar artan bir oyuncak türü olan yapbozlar, geçmişten günümüze hayatımızın önemli bir parçası olmuştur. Dünyanın her yerinde insanlar için ciddi bir kültüre faktörü konumunda bulunuyor. Türkiye’ de de çok büyük bir hayran kitlesi bulunan bir ürün olan yapbozlar farklı model seçeneklerine sahip. Parçaların bir araya geldiklerinde oluşturdukları bütünlükteki görsellikleri ise mutluluğun resmini oluşturuyor. Özellikle de 1000 parça şelale yapboz gibi çok uzun emek gerektiren yapbozlar da tasarımın bütününe ulaşmak büyük bir mutluluk kaynağıdır. Uzun saatler emek harcadığı yapbozun bitmiş hali herkes için ayrı bir gurur kaynağı oluşturur.

Direkt yetişkinlere yönelik olarak tasarlanan 1000 parça şelale yapboz ile etkileyici bir görsellik elde edilebiliyor. 1000 parçasının da bir araya getirilmesiyle birlikte etkileyici bir şelale resmini ortaya çıkartıyor. Etkileyici bir şelale manzarasının yağlı boya formundaki resminden oluşuyor. Bu şekilde üzerinde uzun emekler verildikten sonra elde edilen tasarım her mekanda etkileyici bir şekilde sergilenebiliyor. Estetik görselliğiyle başlı başına bir kültür olan bu tip yapbozlar özellikle yetişkinler tarafından çok yoğun şekilde talep görüyor.

48*68 cm ölçüleriyle oldukça geniş bir yapbozdur. Özellikle şelale tasarımının her bir detayını gösteren yüksek baskı kalitesine sahiptir. Bu şekilde verilen emeğin sonunda son derece mutluluk verici bir duygunun yakalanmasını sağlıyor. İster tek başına ister de aile üyeleriyle, ister de arkadaşlarla vakit geçirmek amacıyla çok özel bir hobi niteliği taşıyor. 1000 parça şelale yapboz modelinde yapıştırma özelliği de bulunuyor. Bu şekilde parçalar yapıştırılarak, tamamlandığında tablo olarak sergilenebiliyor. Ayrıca kayıp parça desteğinin bulunuyor olması sayesinde de eksik kalması gibi bir durum asla söz konusu olmuyor. 1000 parça içinde kayıp parça desteğiyle, yapbozlar asla eksik kalmıyor.

Ürünü detaylı incelemek için