Black&Decker X70214 Zımba Teli Ürün İncelemesi

Black&Decker X70214 Zımba Teli’nin Özellikleri

Zımba teli alırken kullandığınız makineye uygun bir tel numarası seçmeniz gerekmektedir. Zımba teli numaraları kendi aralarında gruplara ayrılmaktadır. Black&Decker  zımba telleri konusunda Türkiye’nin önde gelen firmalarından birisi olup, bugün yaklaşık 150 çeşit zımba teli ile sektörde bu konuda en gelişmiş çözüm ortağıdır.

60 yılı aşkın tecrübesi, bilgi birikimi ve geniş ürün yelpazesi ile sektöre zımba teli ve zımba çakıcıları ile ilgili komple çözümler sunar ve teknik bilgi sağlar. Aradığınız zımba teli ise doğru yerde olduğunuzu söyleyebiliriz. Black&Decker markası bugün yüzü aşkın çeşidiyle, modern üretim makineleri ve sürekli yatırımıyla, firma yarınların sağlam temellerini atmakta ve geçmişin ışığıyla yarınlarını aydınlatmaktadır.

Ürettiği ürünler de sağlamlılık testinden geçmiştir. Black&Decker X70214 Zımba Teli de sağlamlılık testinden geçmiştir. Ürün kalitesinden ödün vermez.  Krom renklidir. Ekstra sağlam çelikten üretilmiştir. Black&Decker X70214 Zımba Teli zımba makinesi ile kullanıldığında optimum performans sağlar. Black&Decker X70214 Zımba Teli ürününün ambalaj şekli kutudadır. Black&Decker X70214 Zımba Teli’nin boy uzunluğu 14 milimetredir. Black&Decker X70214 Zımba Teli’nin genişliği 11 milimetredir. Ürün 0,11 kg ağırlığındadır.

KX418E için 14mm yedek zımba teli olarak da üretilmiştir. Yumuşak telden konforlu zımba telleridir. En konforlu kullanım için galvanize yumuşak telden üretilmiştir. Keskin uçları kağıda en iyi şekilde nüfuz etmesini sağlar. KX418E için 14mm yedek zımba teli olarak da uyumludur.

Zımbalama işlemi yapacağınız kalınlığa göre tel boyu seçimi yapabilirsiniz. Bir çok arşiv tipi zımba makinesi birden çok tel ayağı boyuna uyumludur. Makinenize uygun olan tel tipi üzerinde veya alt kısmında mutlaka yazılıdır. Uyumlu olmayan bir telin kullanılması sıkışmalara neden olacaktır. Ürünün fiyat bilgisine şu sekmeden ulaşabilirsiniz.

Fiyat  bilgisi için