Konuşan Akıllı Piyano Fil Oyuncak Can Ali 13689

Her geçen gün hızla gelişen teknoloji ile birlikte çocukların oyunlarını daha renkli bir dünya haline getirecek, niteliklerde oyuncaklar tasarlanabiliyor. Can Ali tarafından tasarlanan aktivite oyuncaklarının da bu açıdan önemli bir rolü bulunuyor. Hem kız çocuklarına hem de erkek çocuklarına hitap eden aktivite oyuncakları ile hem keyifli ve eğlenceli hem de eğitici ve öğretici oyunlar oynayabilmelerine yardımcı oluyor. Bu sebeple de günümüzde çocuklar tarafından da oldukça yoğun şekilde ilgi görmektedir. Konuşan Akıllı Piyano Fil Oyuncak modeli de bu açıdan hem görselliği hem de fonksiyonları ile çocuklara hitap ediyor.

Müzik, çocukların gelişimi açısından son derece önemli etkilere sahiptir. Zihin fonksiyonlarının gelişmesine yardımcı olan ve hayal gücünün gelişmesine yardımcı olan olan müziği, çocukların yaşamlarında sadece ilgi alanlarına uygun olarak yer verebilmek mümkündür. Bu çerçevede de Can Ali tarafından geliştirilmiş olan Konuşan Akıllı Piyano Fil Oyuncak modeli, bu özellikte çocukların ilgisini çekmektedir. Son derece şirin yapıya sahip olan ve aynı zamanda da fonksiyonları ile dikkat çeken oyuncak piyano, çocukların müziğe olan yeteneklerini de keşfetmelerine yardımcı olmaktadır.

28*21 cm ölçülere sahip olan fil tasarımlı oyuncak piyano modeli, farklı eğlenceli müzikler ve piyano sesleri çıkartmaktadır. 16 farklı tuşundan da farklı nota seslerinin çıkartılabilmesi mümkündür. Bu şekilde küçük çocuklar kendi müziklerini yapmanın mutluluğunu daha özel bir şekilde yaşayabilecektir. 4 fonksiyon değişimine sahip olan oyuncak üzerinde aynı zamanda da hayvan sesleri çıkartılabilmektedir. Farklı ritimleri ve farklı ışık sistemleri bulunmaktadır. Sağlığı riske edebilecek niteliklerde kanserojen maddeler ve kimyasal etkenler içermeyen malzemelerden üretilmiştir. Bu şekilde hem güvenli hem de uzun ömürlü bir kullanım standardı sağlamaktadır.

Konuşan Akıllı Piyano Fil Oyuncak Can Ali 13689 fiyatı