Pedallı Çöp Kovası 5 Litre Paslanmaz Çelik Çöp Kutusu Mikro Serisi inoks Doğrular Perilla 83010

Her evde en önemli sorunlardan birisi de çöplerin nasıl düzenli ve hijyenik bir şekilde bir noktada toplanacağı oluyor. Özellikle mutfak çöplerinin değişken yapısı, çöplerin ciddi bir sorun haline gelmesine neden oluyor. Doğrular Perilla çelik pedallı çöp kovası modelleri bu noktada gerçekten etkileyici bir çözüm sağlıyor. Özellikle de plastik vb. malzemelerle üretilmiş olan çöp kovalarının çok kısa süre içerisinde paslanması, kırılması veya tahrip olması nedeniyle sık sık çöp kovası değiştirmek zorunda kalabiliyoruz. Ancak Doğrular paslanmaz çelik pedallı çöp kovası ile uzun yıllar sorunsuz ve kaliteli bir kullanım gerçekleştirebiliyor.

430K paslanmaz çelikten imal edilen Doğrular
Perilla çelik pedallı çöp kovası modeliyle birlikte uzun ömürlü bir kullanım gerçekleştirebiliyoruz. Paslanmayan, tahrip olmayan ve aynı zamanda da kir tutmayan yapısı sayesinde oldukça rahat bir kullanım veriyor. Kir tutmayan yapısının yanı sıra çok kolay şekilde temizlenebiliyor olması sayesinde estetik açıdan pek de hoş olmayan ve aynı zamanda da sağlıksız olan kirlenme sorunları bulunmuyor. Geniş hacmiyle de her türlü çöp tipinin atılabilmesine yardımcı oluyor.

5 litrelik iç hacme sahip olduğundan sık sık çöp kovasının boşaltılması gerekmiyor. Doğrular
Perilla çelik pedallı çöp kovası modelinin kaliteli yapısı sayesinde kısa sürede pedal sisteminin bozulması da söz konusu olmuyor. Bu sayede çok uzun ömürlü olarak, eğilmeden çöp atabilmenin konfor ve rahatlığını yaşayabiliyoruz. Kendi ağırlığı da 5 kilogram olan çöp kovası, 24 cm yüksekliğiyle büyük çöpleri de alabiliyor. Ayrıca bunun için 18.5 cm’ lik bir ağız çapı bulunur. Son derece kaliteli malzemesiyle uzun ömürlü bir kullanım sunan çöp kovasının kapak yapısı sayesinde içerisine farklı mikron değerlerine sahip olan çöp poşetlerini de son derece kolay bir şekilde yerleştirebilirsiniz.

Ürünü incelemek için