Stanley ST177201 Alüminyum Tripod  Ürün İncelemesi

Stanley ST177201 Alüminyum Tripod  Genel Özellikleri

 Stanley ST177201 Alüminyum  Tripod  Çalışma yüksekliği: 160 cm Stanley ST177201 Alüminyum Tripod  Genel Özellikleri

Bağlantı vidası: ¼”

Gövde: Asansörlü

Ürün Bilgileri

160 cm kadar çalışma yüksekliği

Yatar döner bağlantı düzlemi ile kullanım çeşitliliği

¼” bağlantı vidası

Stanley ST177201 Tripod özelliklerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsin.

Alüminyum Tripod Özellikleri

Ürün 160 cm kadar çalışma yüksekliğine sahiptir. Yatar döner bağlantı düzlemi ile kullanım çeşitliliği vardır.  Bağlantı vidası ¼” ölçülüdür. Asansörlü gövde ile istenilen yükseklikte kullanım imkânı ile kolaylık sağlar.  Stanley,  markası Dünyanın en eski ve en büyük el aletleri üreticisidir. 1843’den beri Stanley el aletleri endüstrisinde liderliğini korurken yenilikçi ürünleriyle yakaladığı mükemmellik standardını sürdüren bir markadır. Stanley 170 yılı aşkın tecrübesiyle profesyonellere ve son kullanıcılara kaliteli ve yenilikçi aletler sunan, profesyonel kullanıcıların vazgeçilmez markası olmaya devam eder. Stanley ST177201 Alüminyum Tripod

üstün kalitesiyle aranana ürün niteliğindedir. Ürünün ağıırlığı 3,87 kg’dır. Açılıp kapanabilir özelliği ile kolay taşınma imkanını sunar. Stanley ST177201 Alüminyum Tripod  Genel Özellikleri

Alüminyum  Tripod Kullanım Amaçları

-Düşük enstantane seçimlerinde uzun pozlama gerektiren çekimlerde elimiz titreyeceği için çekimlerdeki bulanıklığı engellemektir.

-Makro çekimlerde daha rahat davranmak için, yüksek enstantane olsa bile 1:1 çekim yapıldığından makina ve eldeki titremeleri önlemek için kullanılır.

-Tele-zoom objektifle yapılan çekimlerde (Spor karşılaşmalarında karşılaşmalardaki anları çekerken) yine titreşimi engellemek ve net fotoğraf elde edebilmek için kullanılır.

Ürünün Avantajları

Alüminyum Tripod diğer ürünlerden ayıran en önemli özelliklerden biri, çok hafif ve kullanışlı olmasıdır. Profesyonel ağır hizmet tipi kullanımlara uygundur.Alüminyum Tripod asansörlü gövdesi ile istenilen yükseklikte kullanım imkanı sunar ve böylece kolay, rahat kullanım sağlar. Sağlık açısından sakıncalı olmayan bir üründür.

Fİyat bilgisi