Stanley FT580 70 Kg Katlanır El Arabası İncelemesi

Stanley FT580 70 Kg Katlanır El Arabası İncelemesi

Stanley FT580 70Kg Katlanır El Arabası yani beraberinde adından anlaşılacağı üzere Stanley markası, Dünyanın en eski ve en tanınan el aletleri üreticisidir. 1843’den bu yana  Stanley el aletleri endüstrisinde o günden bu yana liderliği kimseye kaptırmamış ve ününü her zaman en modern ürünleriyle yakaladığı kusursuz standartlarıyla devam ettirmiştir.

Stanley 170 yılı devirem deneyimiyle profesyonellere ve son kullanıcılara kaliteli ve yenilikçi aletler sunuyor ve her zaman profesyonel kullanıcıların vazgeçilmez markası olma özelliğini koruyor. 70 kg taşıma kapasitesi ile çok yönlü kullanım imkânı sağlayan Stanley FT580 70 Kg Katlanır El Arabası birkaç saniyede zahmetsiz ve pratik şekilde açılabilir ve tekrar katlanabilir. Kullanımı ve saklama koşulları son derece rahat ve tamamen monte edilmiş şekilde sevk edilir.

Kauçuk kaplama tutma kolu ile  ileri ve geri çekilebilir ve tamamen kullanıcının rahatlığı göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir. Çok hafif olmasının yanında çelik gövdesi sayesinde çok uzun yıllar dayanıklı bir kullanım sağlar . Darbeyi emen sağlam polipropilenden bağlantı noktaları bulunan Stanley FT580 70 Kg Katlanır El Arabası
aynı zamanda kompakt tasarım mucizesiyle kısıtlı alanlarda çok yer kaplamadan saklanabilir. Sessiz kullanım sağlamak amaçlı kauçuk lastikleri sayesinde her ortamda kolayca kullanabilirsiniz. Uçak, otobüs, tren, araba gibi taşıtlara kolayca sığabileceği gibi aynı zamanda paket bağlama lastiği, paket bağlama lastiğini muhafaza bölümü ve lastik bağlama noktaları ile en konforlu kullanım özelliğine sahiptir. Sonu gelmeyen donanımlarının  yanında Stanley FT580 70 Kg Katlanır El Arabasının tutma kolunu iki farklı yükseklikte kullanabileceksiniz.

Stanley FT580 70 Kg Katlanır El Arabası Özellikleri

  • Açıkken Ölçüler: 40 x 41 x 102 cm
    Kapalıyken Ölçüler: 39 x 6 x 73 cm
    Tabla Ölçüleri: 39 x 29 cm
    Tekerlek Ölçüleri: 12,7 x 4 cm kauçuk tekerlek
    Net Ağırlık: 4,56 Kg

Stanley FT580 70Kg Katlanır El Arabası fiyat seçenekleri için

Fiyat için