Felco 2/3 Yedek Bıçak 2,4,11,400 Ürün İncelemesi

Felco 2/3 Yedek Bıçak 2,4,11,400 Ürün İncelemesi

Felco 2/3 Yedek Bıçak Genel  Özelliği

Özellikler: basit, kalıcı kesim ayarı

Güvenilirlik: dövme alüminyumdan konforlu, hafif ve sağlam

Ergonomiktir.

Yüksek performans | Klasik model

 

Felco 2/3 Yedek Bıçak Özellikleri Nelerdir?

 

Felco 2/3 Yedek Bıçağı Felco markasının ürünleri için  yedek parça olarak üretilmiştir. Felco 2/3 Yedek Bıçak İsviçre malıdır. Felco 2/3 Yedek Bıçağı  yedek parça olarak üretilmiştir.

Ürün, Felco 2, Felco 4,Felco 11,Felco 400  modelleri ile kullanılmaya uygun bir yedek bıçak özelliği taşımaktadır. Tek elli budama makasının ve diğer aletlerin yedek bıçak özelliğini taşır. Ürün kalitesinden ödün vermez. Felco 2/3 Yedek Bıçak ürünü testere biçimindedir. Dizaynı farklı bir görünüme sahipitir. Felco 2/3 Yedek Bıçak ürünü ömür boyu garantili bir üründür. Bıçak ve perçimli karşı bıçak yüksek evsaflı sertleştirilmiş çelikten üretilmiştir.

Felco 2/3 Yedek Bıçağı temiz ve hassas bir kesimi vardır. Felco 2/3 Yedek Bıçak  ürünün kesim kısmının rengi beyazdır. Ürünün üst kısmı ise siyah rengine sahiptir. Ürün, sıfır açılmamış orijinal kutusu ile beraber gönderilir.

Tüm ürünler fatura ile beraber gönderilmektedir. Ürün, Felco 2, Felco 4,Felco 11,Felco 400  modelleri ile kullanılmaya uygun bir yedek bıçak özelliği gösterdiği için ürünün tam performas sağlaması için lütfen başka aletlerde ve edavatlarda kullanmayınız.

Felco 2/3 Yedek Bıçak ürünün sağlık açısından herhangi bir sakıncalı yönü yoktur. Felco 2/3 Yedek Bıçak satın alındığında  %100 orijinaldır güvencesini verir  ve  ürünün adınıza faturalı, ambalajlı gönderileceği rahatlılığını sizlere sunar. Felco markasınınn prensipleri bunun güvencisini verir.

Marka bilinirliğimiz, raftaki satış hızımız, pazar liderine göre karlılığımız ve ödeme şartlarımızın daha esnek oluşundan tercih ediliyoruz.  Felco markası üzerine   daha fazla bilgi almak için şu adresi inceleyebilirsiniz :  http://www.07magaza.com/felco-markasi-urunleri/

Ürünle alakalı detaylı bilgiye ve  fiyat  bilgisine  ulaşmak içn aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Fiyat bilgisi için burayı tıklayınız.