Black&Decker X70210 Zımba Teli 10mm Ürün İncelemesi

Black&Decker X70210 Zımba Teli Özellikleri Nelerdir?

Black&Decker X70210 Zımba Teli  Black&Decker markasının zımba ve çivi alet ve edavatları kategorsinin yedek parça olarak zımba teli sınıfının bir üründür. Geniş kullanım alanlarına sahiptir. Black&Decker hem profesyoneller için hem de hobi kullanıcıları için ürettiği mekanik zımba telleriyle sektörün lideridir. Black&Decker X70210 Zımba Teli nasıl takılır? Zımbanın içine nasııl yerleştirilir?

Zımba Teli kullanımı için sorulan sorulara şöyle cevap verebiliriz: Zımba teli takılması için zımbanın açılıp içine telin yerleştirilmesi yeterlidir. Boyutlarına göre değişkenlik gösteren bu aletlerin ve araçların aynı boyutta olması gerekiyor. Zımba telini seçerken kullanacağımız zımbanın boyutunu dikkate almak gerekiyor.Black&Decker X70210 Zımba Teli  Black&Decker KX418E 1500Watt Zımba Tabancası modeline uyumludur.

Ürün yedek zımba teli olarak üretilmiştir. Kompakt ve hafif yorulmadan ve konforlu çalışma niteliklerine sahiptir. Black&Decker X70210 Zımba Teli  0,08 kg ağırlığındadır. Black&Decker X70210 Zımba Teli  boy uzunluğu 14 milimetredir. Black&Decker X70210 Zımba Teli’nin genişliği 11 milimetredir.

Black&Decker X70210 Zımba Teli’nin zımba tipi 10 mm’dir. Zımba veya çivi ile zımbalama çeşitli zımbalama ve dekoratif uygulamalar için çok yönlü bir zımba telidir. Tamamen döküm alüminyum gövde ve çelik mekanizma ile dayanıklı sağlam yapılarda kullanılır. Black&Decker X70210 Zımba Teli özel krom kaplama mekanizma sayesinde dayanıklı bir yapıya sahipitir. Özel olarak sivriltilmiş uçlar sayesinde sert malzemede bile yüksek performans sağlar.

Uzun ömürlü ve dayanıklılık için özel çelik malzemeden üretilmiştir. Black&Decker markası bugün yüzü aşkın çeşidiyle, modern üretim makineleri ve sürekli yatırımıyla, firma yarınların sağlam temellerini atmakta ve geçmişin ışığıyla yarınlarını aydınlatmaktadır. Black&Decker markasının X70210  Zımba Teli de kendini ispatlamış bir üründür. Ürün kalitesinden ödün vermez.Kullanıcılar tarafından tam not almıştır.

Fiyat  bilgisi için