Kama KGP30 / 6.5Hp 3” Benzinli Su Motoru İncelemesi

Kama KGP30 / 6.5Hp 3” Benzinli Su Motoru İncelemesi

Kama KGP30 / 6.5Hp 3” Benzinli Su Motoru’nun Genel Özellikleri Nelerdir?

Kama KGP30 Benzinli Su Motoru 4 zamanlı hava soğutmalı motora sahipitr. Kama KGP30 Benzinli Su Motoru 4 zamanlı hava soğutmalı motoru ile 5.5hp güç üretir ve 6metreden emme, 26 metreye basım yapar. Debisi 30m3/saat olup giriş çıkış çapı 80mmdir.

Yoğunluğu az olan sıvılar için (fosseptik atık, kirli su ve içinde yumuşak parçacıklar sıvı alanlar… ) kullanımı uygun olan mekanizmalardır. Bu cihazın çalışma prensibi gerçekten ilgi çekicidir.Ayrıca kullanım alanları ve amaçları şöyle sıralanabilir:

Kama KGP30 / 6.5Hp 3” Benzinli Su Motoru’nun Kullanım Alanları Nelerdir?

Temiz su temini, tarımsal alanların sulaması, iklimlendirme, klima üretim tesisleri, gıda ve içecek üretim merkezleri, kâğıt üretim merkezleri, kimya ve petrol tesislerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Kama KGP30 / 6.5Hp 3” Benzinli Su Motoru’nun Özellikleri

Ürünün dizaynı görüntüsü ile şık bir tasarıma sahiptir. Birçok alanda kullanıma sahiptir ve geniş kullanıcı seviyesine sahiptir. Ürün malzeme çelik alaşımlıdır. Ürün benzinle çalışmaktadır. Ürünün yakıt cinsi kurşunsuz benzindir. Ürünün çalışması için kurşunsuz benzin kullanımı tortu oluşumu önler ve daha kullanışlı hale getirir. Ekonomik yakıt sarfiyatı ve uzun ekonomik kullanım ömrü uzundur.Ürünün çalışma şekli iplidir.

İple sorunsuz çalışma özelliğine sahiptir. Üstün performans sergiler. Kullanıcılar tarafından tam not almıştır. Üstün kalite çalışma prensibine sahiptir. Herhangi bir eğitim gerektirmeden kullanılabilecek bir üründür.Kama KGP30 Benzinli Su Motoru 4 zamanlı hava soğutmalı motora sahipitr. Kama KGP30 Benzinli Su Motoru 4 zamanlı hava soğutmalı motoru ile 5.5hp güç üretir ve 6metreden emme, 26 metreye basım yapar. Debisi 30m3/saat olup giriş çıkış çapı 80mmdir.

Amatör ve profesyoneller tarafından kullanılır. Ürüne herkes rahatlıkla ulaşabilir ve herkes ürünü kolaylıkla kullanabilir. Sağlık açısından herhangi bir dezavantajı yoktur. Güvenilir, üstün kalitede bir üründür. Ürünün fiyat bilgisine ulaşmak için şurdaki sekmene tıklayabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için
Fiyat bilgisi için lütfen buraya