Çöp Poşeti Büzgülü Büyük Boy Vanilya Kokulu Ekonomik Çöp Torbası Parex 1909287 İncelemesi

Çöp poşeti büzgülü büyük boy vanilya kokulu ekonomik çöp torbası Parex 1909287 kullanım kolaylığıyla karşınızda. Evinizdeki, iş yerinizdeki veya balkondaki çöp kokusundan mı şikâyetçisiniz? Ya da çöpleri poşete koyduğunuzda, poşetlerin yırtılmasından mı şikâyetçisiniz? Sonuçta hiç kimse çöpün kokusuna tahammül edemez veya çöp poşetlerinin yırtılmasına. Çöp poşeti yırtılınca çöp akıtarak daha fazla iş çıkarıyor. Bu yüzden bunları yaşamamanız adına Parex yeni ve özel çöp poşeti büzgülü büyük boy vanilya kokulu ekonomik çöp torbası Parex 1909287 üretti.

Büyük Boy, Kokulu ve Büzgülü Çöp Poşeti

Çöp Torbası
Çöp Torbası

Bugüne kadar kullandığınız bütün çöp poşetleri muhtemelen ya anında doluyordu veya normal çöp torbası olmadığından doldurduğunuzda anında ağırlaşıyor ve çöpü kaldıramayınca yırtılıyordu. Artık Parex büzgülü vanilya kokulu çöp torbası ile öyle bir sorununuz kalmayacak. Bu çöp torbası sayesinde evinizde veya iş yerinizde çöp kokuları olmayacak, hatta balkonda bile çöp kokusu olmayacak. Dolayısıyla çöpünüze ne böcekler birikecek nede sinekler. Çöpünüz birikse de sadece vanilya kokusunu duyabileceksiniz. Çöpleri artık poşetin ağzına kadar doldurabilirsiniz. Ağzına kadar doldurdum ama poşeti kapatabilecek miyim derdiniz artık olmayacak, çünkü poşetler büzgülü. Çöp poşetiniz dolduğunda poşetin iplerinden çekerek kapatabileceksiniz ve sonrasında bağlayıp atılması için hazırlayabileceksiniz. Çöpün dökülmesi veya akması konusunda endişe etmenize hiç gerek olmayacak.

Büyük boy vanilya kokulu Parex çöp torbası sayesinde her gün çöpü atmak için dışarı çıkmanıza gerek kalmayacak. Büyük boy olduğundan, birkaç gün çöpleri biriktirdikten sonrada çöpünüzü toptan atabilirsiniz. Büyük boy çöp torbasını kullanan birçok evler ve iş yerleri, haftalık çöp atabiliyorlar. O derece ne evin içine nede iş yerine çöp kokusu yayılıyor. Rahatlıkla haftalık olarak ta çöpünüzü biriktirip atabilirsiniz. Bazıları küçük poşetleri biriktirip büyük Parex büzgülü büyük boy çöp torbasına biriktirip atabiliyor. Parex çöp poşetleri ile temiz daha da kolay olacaktır.

Fiyatı: https://www.ensonu.com/urun/cop-poseti-buzgulu-buyuk-boy-vanilya-kokulu-ekonomik-cop-torbasi-parex-1909287/