1000 Parça Puzzle Yap boz Akdeniz Evleri 68×48 Keskin Color Puzz

Fazla sayıda parçaya sahip olan yapbozlar, tamamlama yönünden daha fazla uğraştırıcı olsa da daha fazla keyif veriyor. Bu yüzden de özellikle yetişkinler tarafından yapboz deneyimlerine de bağlı olarak karmaşık yapıdaki bu yüksek sayılı parçaya sahip olan yapbozlar yoğun olarak tercih ediliyor. 1000 parça Akdeniz evleri yapboz modeli de yüksek sayıdaki parçalarının yanı sıra zengin detaylara sahip olduğundan, daha zorlu sınıfta bulunuyor. Karmaşık ve komplike bir yapboz deneyimi arayanlar için eşsiz bir seçenek niteliği taşıyor. Bu özelliklerinin yanı sıra tamamlandığında ortaya çıkarmış olduğu hoş görselliği de ayrı bir etki oluşturuyor.

Dünyanın her yerinde bilinen ve merak edilen Akdeniz bölgesinin kendisine has iklim ve mimarisini yansıtan görselliğe sahip olan 1000 parça Akdeniz evleri yapboz modeli bu etkiyi yakalamaya yardımcı oluyor. Akdeniz’ in beyaz ve açık mavi tonlarını muhteşem bir yağlı tablo baskısında bir araya getiriyor. Dolayısıyla tamamlandığı zaman son derece etkileyici bir tablo görselliği ortaya çıkıyor. Bu durumda günümüzde sadece tamamladığında ortaya çıkardığı görselliği nedeniyle tercih edilen bir yapboz modelidir.

Tamamlandığında 48*68 cm ölçülerinde bir Akdeniz evleri yağlı boya tablosu görüntüsü ortaya çıkartan 1000 parça Akdeniz evleri yapboz modeli ile her mekanda etkileyici görsellik oluşturabilirsiniz. İster tek başınıza ister de sevdiklerinizle boş vakitlerinizde tamamlamak için keyifli bir emek harcayabilirsiniz. Yerli üretim bir yapboz modeli olmasıyla birlikte yapıştırıcı desteği bulunuyor. Özel yapıştırıcı yapısı sayesinde son derece kolay şekilde parçaları sabitleyebilirsiniz. Aynı zamanda da kayıp parça desteğiyle yüksek sayıdaki parça içerisinde kayıp bir veya daha fazla parça olması durumunda, tablonun eksik kalmamasını sağlıyor. Keskin Color Puzz kalitesiyle son derece yüksek dayanıklılığa sahiptir ve kolayca yıpranmaz.

Ürünü detaylı incelemek için