1000 Parça Puzzle Yap boz Kırmızı Araba 68×48 Keskin Color Puzz

Puzzle, bir oyun olmasının çok daha ötesinde kültürel bir hobi aracıdır. Her yaş grubuna hitap eden model seçenekleriyle dikkat çeken puzzle, çok eski tarihlerden bu yana dünyanın her yerinde yoğun şekilde talep görüyor. Son derece keyifli bir şekilde vakit geçirmek ve boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler için eşsiz bir seçenek halinde bulunmaktadır. 1000 parçalı yapboz modelleri de günümüzde yapbozların sadece çocuklar için bir eğlence aracı olmamasını sağlıyor. Birbirinden farklı temalarda puzzle modelleri sunan Keskin Color Puzz tarafından sunulan bir 1000 parçalı yapboz modelidir. 1000 parçalı kırmızı araba yapboz modeli, etkileyici detaylar barındıran özel bir tasarıma sahiptir.

Yağlı boya formatında bir baskıya sahip olan 1000 parçalı kırmızı araba yapboz modeli ile son derece keyifli bir deneyimi yakalayabilirsiniz. Boş vakitlerinizde saatler harcayarak, tamamlayabileceğiniz bir yapboz modelidir. Zengin detaylara sahip olması nedeniyle zorluk derecesi yüksek olan bir yapboz modelidir. Son derece zengin detaylara sahip olması ve 1000 parçadan oluşuyor olması sayesinde tamamlamak için daha fazla emek harcamak durumunda kalacaksınız. Bu şekilde daha fazla keyif alacağınız ve aynı zamanda da tamamlandığında daha fazla gurur duyabileceğiniz bir yapbozdur. Gri temada kırmızı renkte bir araba modeli niteliğinde resme sahip olan yapbozun yüksek baskı kalitesi bulunuyor.

68*48 cm ölçüleriyle tamamlandığı zaman gerçekçi bir yağlı tablo tasarımına sahip oluyor. Özellikle de kaliteli malzeme yapısı sayesinde kısa süre içerisinde yıpranma veya baskısının soyulması gibi bir durum söz konusu olmuyor. 1000 parçalı kırmızı araba yapboz modeli için özel yapıştırıcı desteği bulunmaktadır. Bu şekilde son derece pratik bir şekilde parçaları bir araya getirirken, aynı zamanda da sabitleme şansınız bulunuyor. Ayrıca parçalardan biri veya daha fazlası kaybolduğu zaman bile yapboz eksik kalmaz. Çünkü ürün için Keskin Color Puzz tarafından sunulan kayıp parça desteği bulunmaktadır.

Ürünü detaylı incelemek için