2000 Parça Yap boz Balıkçı Teknesi 70×100 Puzzle Keskin Color Puzz

Keskin color puzzle konusunda her seviyede üretim gerçekleştiriyor. Yetişkin grubu yap boz ürünlerinden biri olan 2000 parçalık bu ürün, uzmanlar için ideal bir hobi aracı. 70 x 100 gibi büyük ölçekli ve uzmanlık seviyesinde ki oyuncular için hazırlanmış ürün, uzun uğraşlar vermenizi gerektiriyor. Tüm dünyada en verimli uğraşlardan biri olarak yoğun ilgi gören yap bozlar, ülkemizde de büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Keskin color, Türkiye’ de gerçekleştirdiği üretimlerinde, her seviye de kullanıcı için ürünler hazırlıyor. Keskin color, baskılı ürünler ve kırtasiye ürünleri sektöründe uzun yıllara dayanan köklü bir geçmişe sahip. Edindiği deneyim ve birikimlerini, kullanıcılarının taleplerine en iyi yanıtları vererek gösteriyor.

Yüksek kalite de üretilmiş yetişkin grubu yap boz ürünü, 2000 parçalık zorlu bir etap oluşturuyor. Uzmanlık seviyesinde oyuncular için hazırlanmış tema, zorlu olması için özellikle seçilmiş. Her yaştan oyuncuya hitap eden çeşitli özelliklere sahip yap boz ürünleri üreten firma, çocukların zeka gelişiminde katkı sağlayan yap boz oyuncakları da hazırlıyor. Uzmanlar tarafından çocukların oynaması için tavsiye edilen yap bozlar, zeka gelişimine katkı sağlıyor. Ancak bununla bitmiyor ve pek çok alanda becerilerinin gelişmesinde de önemli katkılar sağlıyor.

Yetişkin grubu yap boz ürünlerinden olan balıkçı teknesi, 2000 parçadan oluşan dev bir yap boz. 70 x 100 gibi çok büyük bir ölçeğe sahip. Bu sebeple bu yap bozu, hareket ettirmeyeceğiniz bir alanda kurmaya başlamalısınız. Çok kişinin aynı anda oynayabildiği bir oyun olan ürün, bir aile oyunu olarak da tercih edilebiliyor. Keskin color’ un tüm ürünleri gibi, yap boz ürünlerine de ilgili kategorimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Markanın tüm ürünleri, ilgili kategorilerde kullanıcılarımızın hizmetine ve beğenisine sunuluyor.

Ürünün detaylarını incelemek için