Orak El Tipi Testeresi Özellikleri İncelemesi

 

Orak El Tipi Testeresi Özellikleri

Boy:35 cm
Kesim Ağız Uzunluğu:17 cm
Testere Tipi:Orak Biçiminde
Ağırlık:100 gr

 

    Orak El Tipi  Testeresinin Genel Özellikleri Nelerdir?

Orak El Tipi  Testere bahçe el aletleri kategorisinin bir ürünüdür. Bahçe el aletlerinden de budama testereleri arasında yerini alır. Orak El Tipi Testeresi İdevit markasının bir üründür.  İdevit markası  kendini kanıtlamış bir markadır. Orak El Tipi Testeresi ürünüyle de bir kez daha kendini ispatlamış bir markadır. Üretim hatalarına karşı, sektörde en uzun garanti süresi veren firmadır. Müşteri memnuniyeti için garantilidir.

Ürün yarım çember biçiminde yassı, ensiz ve keskin metal bir bıçakla, buna bağlı bir saptan oluşan doğrama aracıdır. Ürün ergonomik ve dizaynı sağlamdır. Orak El Tipi Testeresi herkesin rahatlıkla ve kolaylıkla kullanabileceği bir üründür.  Orak El Tipi Testeresinin tam uzunluğu otuz beş santimetre uzunluğundadır.

Ürün adında belirtildiği gibi bir el testeresidir.  Ürünün kesim ağız uzunluğu 17 cm’dir.  Özgün ağırlığı 100 gramdır. Orak El Tipi Testeresine ait krom olan testere bıçağı, üst kalite çelikten üretilmiştir. Orak El Tipi Testeresi, özel tasarım  diş yapısı sayesinde sert kesimlerde de  uygun ve dayanıklıdır.

Bu diş yapısı, aynı zamanda testerenin ileri -geri hareketinin de kolaylıkla yapılmasını sağlar. Kesimin pürüzsüz ve düzgün olması, kesilen ağaçta bir hastalık ve yaralanma olasılığını büyük ölçüde engeller. Çekme kesim tekniği ile  kesme çabasını azaltır ve bıçağın savrulması riskini ortadan kaldırır. Kesici kenar dayanıklılığı mevcuttur. Orak El Tipi Testeresi aşınmaya dirençlidir. Ürün herhangi bir paslanmaya mazur kalmaz.

Orak El Tipi Testeresi  %100 orijinaldır. Orak El Tipi  Testeresi satın alındığında adınıza faturalı gelir. Ürün üstün kalitesiyle uygun fiyatıyla sizlere sunulur. Orak El Tipi Testeresi, sıfır açılmamış orijinal kutusu ile beraber gönderilir. Orak El Tipi Testeresi ürünü gönderilirken fatura ile beraber gönderilmektedir.

Fiyat bilgisi için tıklayınız.