Felco 160L Budama Makası 22cm By-Pass İncelemesi

Felco 160L Budama Makası 22cm By-Pass İncelemesi

Felco 160L Budama Makası 22cm By-Pass Özellikleri Nelerdir?

Felco 160L Budama Makası elleri büyük olan kullanıcılar için ayrıcaklı bir budama makasıdır.

Bilimsel Felco prosedürüne göre geliştirilmiş makaslara sahiptir.

Sapın şekil ve ölçüsü uyumludur.

Felco 160L Budama Makası sapı, yumuşak, sabit polyester bileşimden yapılmıştır.

Üç boyda mevcuttur:

Tüm kesici ağızlar tüm saplara uyar. Her kullanıcıya uygun kesme kafaları sayesinde konfor sağlar.

Budama makasları kategorisinde ürün ayrıcalıklı özellikleri ile  ön plana  çıkmaktadır. Tercihlerinizi yaparken ürün özelliklerini dikkatle  incelemenizi öneririz.

Budama zamanı en elzem ürünlerden biri olan budama  makası alımınızda  1945 ‘ten bu yana üretim yapan Felco markasını tercih edebilirsiniz. Ürünün yedek parça temini ve  garantisi bulunmakla beraber kolay  ulaşılabilir olduğu da  bilinmelidir.

Orijinal ürünler ambalajında kapınıza  kadar  getirilir. Ürünle alakalı herhangi bir sorun yaşamanız halinde üretici firma ürünün arkasındadır.

Felco 160L Budama Makası 22cm By-Pass sağ el için budama makasıdır. Ergonomik tasarım sayesinde minimum çabayla maksimum konfor sağlar.Kesme kafasının eğim açısı sayesinde daha az yorulma ve rahatsızlık azdır. Ürünün yapısında viskosite ve elastisiteyi bir arada barındıran lineer polimerler olan termoplastiklerin bir alt üyesi olan malzemeden üretilmiştir.

Bıçağın oyuk iç yüzünden dolayı azaltılmış sürtünme ve yapışma özelliği vardır. Kullanılan bileme işlemlerinden dolayı daha uzun süre keskin kalan bıçaklara sahiptir. Felco 160L Budama Makası 22 cm By-Pass rahat kullanıma sahip olması ile birlikte üst seviyede muhteşem bir performans gösterir.

Ürünün kesici ağız kısmı çok güçlüdür. Ürünün kesici ağzının güçlü olması sebebi ile lütfen işlemlerinizi dikkatli yapınız.

Detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için
Fiyat bilgisi için