Pedallı Çöp Kovası 3 Litre Toz Mavi Paslanmaz Çelik Çöp Kutusu Doğrular Perilla 83011

Her evin en temel gereksinimlerinden birisi de çöp kovasıdır. Ancak geçmişten beri farklı ürün ve objelerin bu fonksiyon amacıyla kullanımı gerçekleştiriliyor. Doğrular dekorasyon ve ev gereçleri sınıfındaki ürün yelpazesiyle, yaşam alanlarımıza gerçekten fonksiyonel ürünler kazandırıyor. Özellikle de Doğrular’ ın Perilla serisindeki mavi pedallı çöp kovası modeliyle birlikte hem portatif ve fonksiyonel hem de son derece şık bir kova kullanımı gerçekleştirebiliyoruz. Her dekorasyona yönelik olarak farklı renk seçeneklerinin bulunduğu Doğrular Perilla paslanmaz çelik pedallı çöp kovalarından olan toz mavi tonundaki modelle son derece şık bir kullanım gerçekleştirilebiliyor.

Gelişmiş fonksiyonelliği ile oldukça rahat bir kullanım sunan mavi pedallı çöp kovası modeli pedal sistemiyle yorulmadan, çöp atmaya yardımcı oluyor. Çünkü pedal sistemi sayesinde yere eğilmek zorunda kalmadan, çöp kovasının kapağını, ayakla açabiliyoruz. Bu şekilde çok daha rahat bir şekilde çöplerimizi kovaya atabilme şansına sahip oluyoruz. Kaliteli ve dayanıklı pedal sisteminin uzun ömürlü bir kullanım yapısına sahip olmasıyla uzun süre ihtiyaçlarımıza yanıt veriyor.

Kaliteli ve dayanıklı yapısının yanı sıra kir tutmayan özelliği ve kolay temizlenebilir yapısı sayesinde son derece konforlu bir kullanım sunuyor. 430K paslanmaz çelikten imal edilmiş olması sayesinde kısa süre içerisinde su kaynaklı paslanma, yıpranma veya boya sökülmesi gibi durumlar meydana gelmiyor. Bu şekilde son derece uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Genel ağırlığı 4 kilogram olan mavi pedallı çöp kovası modelinin toplam kapasitesi ise 3 kilogramdır. Ayrıca 24 cm yüksekliği ve 16.5 cm çapıyla her türdeki çöpün son derece rahat şekilde atılabilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca geniş iç hacmi sayesinde evdeki her tür çöpün atılmasını ve sık sık dökülmek durumunda da kalmıyor. Bu yönüyle de mutfak, balkon ve hatta çalışma odası gibi alanlarda dekoratif bir çöp kovası kullanımı sağlıyor.

Ürünü incelemek için