Pedallı Çöp Kovası 3 Litre Toz Pembe Paslanmaz Çelik Çöp Kutusu Doğrular Perilla 83011

Yaşam alanlarına kolaylık ve konfor getiren pedallı çöp kovası modelleri farklı tasarımlarıyla günümüzde dekorasyona da değer katıyor. Çöp kovası yapısını tümüyle değiştirecek tasarımlara sahip olan Doğrular Perilla pedallı çöp kovası modelleri, fonksiyonlarının yanı sıra dekorasyona da değer katıyor. Toz pembe renk tonuna sahip olan çöp kovasında kullanılan pedal sistemi sayesinde her mekanda son derece rahat bir kullanım gerçekleştirilebiliyor. Dayanıklı pedal sistemi kırılma, işlev kaybı vb. sorunlarla karşı karşıya kalmadan uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. En yoğun ve sert koşullardaki kullanım tarzına dahi uzun süre yanıt verebilme potansiyeli bulunuyor.

Kaliteli pedal sistemine sahip olan Perilla pedallı çöp kovası modeli, 430K paslanmaz çelik ile üretilmiş. Bu şekilde su ve sulu çöpler nedeniyle hem iç hem de dış cephesinde kesinlikle paslanmaya neden olmuyor. Aynı zamanda da son derece dayanıklı yapısıyla boyasının sökülmesi gibi bir durumda söz konusu olmuyor. Kir tutmayan ve kolay temizlenebilir yapısıyla da her zaman temiz ve sağlıklı bir çöp kovası kullanımı imkanı veriyor.

Toz pembe renk tonuyla oldukça rahat ve şık bir kullanımı, etkileyici bir görsellik ile bir araya getiriyor. Özellikle toz pembe renk tonuyla hem mutfaklara hem de balkonlara renk katıyor. Bu şekilde dekorasyona değer kazandıran Perilla pedallı çöp kovası modelleri ile birlikte çöp kovası kullanımı çok daha etkileyici bir hale geliyor. 3 litrelik kapasiteye sahip olan çöp kovasının temel ağırlığı ise 4 kilogramdır. Ayrıca 24 cm yüksekliğe ve 16.5 cm çapa sahip olan çöp kovasına rahatlıkla tüm mutfak çöplerini atabilirsiniz. Geniş ağız çapına ve iç hacme sahip olduğundan farklı boyutlardaki çöplerinde sorun yaşamadan, kolay bir şekilde atılabilmesi mümkün oluyor. Hafif yapısı ve kolay taşınabilir olmasıyla da boşaltım sırasında da önemli bir işlem kolaylığı sağlıyor.

Ürünü incelemek için