Arrow AR224 6mm 5050 Adet Profesyonel Zımba Teli İncelemesi

Arrow AR224 6mm 5050 Adet Profesyonel Zımba Teli İncelemesi

Arrow 1929 Yılında Amerika Birleşik Devletleri New York şehrinde kurulmuştur. Hem profesyoneller için hem de sadece hobi amaçlı kullanıcıları için ürettiği Mekanik zımba makineleriyle sektörün öncü markasıdır. Arrow uzun yıllardır sektörde adını ve  kalitesini kanıtlamış bir amerikan markasıdır.

Arrow markasının simgesel modeli olan T50 dünya genelinde 50 milyon adedin üzerine çıkarak yaptığı satış ile dünyanın en çok satan zımba tabancasıdır. Zımba  tabancasının ömrünü uzatmak için uygun zımba  teli kullanmanız gerekmektedir.

Bununla beraber Elektrikli Zımba Makinaları,

Havalı Zımba Makinaları,

Perçin Tabancaları,

Mum Tabancaları ve bunun gibi çeşitli alanlarda kullanabileceğiniz birçok ürün sağlamlığı, üstün performansı, işlevselliği ve güvenilirliği ile Arrow  her zaman liderliğini korumuştur.Sektörün öncü firmalarından Arrow ürettiği zımba  teli markası ve özellikleri ile  de  bir çok ihtiyaca  ister  profesyonel ister  hobi olarak kullanacak olan kullanıcılara hizmet vermektedir. Her  ihtiyaca  cevap  veren geniş ürün yelpazesi ile  en çok tercih  edilen markalar arasında  yer  almaktadır.

Arrow AR224 6mm 5050 Adet Profesyonel Zımba Teli Özel olarak dizayn edilerek sivriltilmiş uçları sayesinde sert malzemede bile azami performans sağlamaktadır. Ayrıca özel çelik malzemeden üretilmiş olan bu zımba teli,  uzun vadede sorunsuz kullanabileceğiniz ve dayanıklılık konusunda kuşku duymadan güvenebileceğiniz bir üründür.Ürünüğn detaylı özelliklerine  bakacak olursak :

Arrow AR224 6mm 5050 Adet Profesyonel Zımba Teli Özellikleri

5050 Adet 6mm ağır hizmet tipi zımba teli, ürünün içeriğinde  bulunan zımba  teli adeti ve ölçüsü

 Uzun ömürlü ve dayanıklılık için özel çelik malzemeden üretilmiştir, bu sebeple  dayanıklı bir üründür.

Uyumlu Modeller: P22 modeline  uyumludur.

Arrow AR224 6mm 5050 Adet Profesyonel Zımba Teli fiyat ve seçenekleri aşağıdaki linktedir.

Fiyat  için